Hogyan nyissak egy állakertet?
"egy készülődő állatkínzás..."
Az emberek nagy részének nincs lehetősége arra, hogy az adott állatokat távoli földrészeken, eredeti környezetükben élve tanulmányozza.
És nem is volna helyes, ha 8 milliárd ember követne, zaklatna és taposna védett állatokat az eredeti élőhelyükön.
Erre vannak az állatkertek kitalálva, ahol emberséges (állatságos, de olyan nincs) körülmények között meg lehet őket tekinteni, anélkül, hogy zaklatva lennének.
"egy készülődő állatkínzás..."
Szerintem meg a kutyád van kínozva a panel lakásodban otthon, amíg te 8 vagy 10 órát dolgozol a munkahelyeden. Na, akkor mi van?
"Erre vannak az állatkertek kitalálva, ahol emberséges (állatságos, de olyan nincs) körülmények között meg lehet őket tekinteni, anélkül, hogy zaklatva lennének"
Voltál mondjuk a kassai állatkertben? ajánlom figyelmedbe, rögtön megváltozik a véleményed...
"Szerintem meg a kutyád van kínozva a panel lakásodban otthon, amíg te 8 vagy 10 órát dolgozol a munkahelyeden. Na, akkor mi van?"
nincs kínozva. nyugodtan fekszik és alszik. ha megvan a napi rutinja és be van tanítva, nem kínzás neki. a kutya régóta háziállat és idomul az emberhez. jobban néha mint némely rokon...
"nincs kínozva. nyugodtan fekszik és alszik. ha megvan a napi rutinja és be van tanítva, nem kínzás neki. a kutya régóta háziállat és idomul az emberhez. jobban néha mint némely rokon..."
Akkor javaslom tartsd te vissza a vizeleted minden nap 8-10 órán keresztül, míg a gazdád hazaér és kegyeskedik levinni téged üríteni. Ez legyen a napi rutinod.
Látszik, hogy csak azért tartasz kutyát, hogy legyen valaki, aki szót fogad neked, ha már a rokonaid nem teszik...
"megvan a napi rutinja és be van tanítva, nem kínzás neki. a kutya régóta háziállat és idomul az emberhez. jobban néha mint némely rokon..."
"Hogyan nyissak egy állatkertet?"
Először nyissál egy állateledel-boltot, hogy majd legyen elég elemózsiád a leendő állatkerted lakóinak.
"Telek mekkora legyen, szerintem 9-10 hektár jó lenne."
Tudod mennyibe kerül 10 hektár terület?
20-30 millió forint. Van annyid?
@19
Az a baj, hogyha most azt mondom hogy van, akkor megvádoltok azzal, hogy egy 12 éves, álmodozó kisgyerek vagyok. 9 éve használom ezt az oldalt, elég sok ilyen embert láttam már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!