Hogyan lehet 18 éven alul elkezdeni a deviza tőzsde kereskedelmet?
18 éves kor alatt csak demószámlán lehet. (Demón akár 6 évesen is lehet.)
Valódi, élő számlához hivatalos dokumentumokkal szükséges igazolni a személyazonosságot.
Azt nem lehet megoldani, hogy "Értem gondolom úgy van nekik beállítva a profiljuk, hogy 18 éven felüliek"
"mindenki 15-16 évesen tőzsdézik"
Vagy demószámlán tőzsdézik, "játékpénzzel", vagy valaki más számláján, ott akár valódi pénzzel...
"Sorra látom interneten, hogy mindenki 15-16 évesen tőzsdézik"
Tudsz linkelni pár példát?
Nem akarlak megbántani, de a te szinteden akkor is nettó szerencsejáték lesz a forex, ha az összegyűjtött pénzedből elversz pár tízezret ilyen álomguruk "képzéseire".
Nem véletlen, hogy 18 év alatt nem tudsz számlát nyitni.
Egyébként a linkelt guruk is csak azt állították, hogy "foglalkoztak" a tőzsdével 16 évesen.
Ja amúgy én is pont ezt akartam írni, ez csak ilyen kamusi marketing duma. Az összes ilyen guru bemutatkozásába valami ilyen hantázás megy, hogy
"már bölcsödében elkezdte érdekelni, a devizatőzsde, óvoda pedig a manó csoportban már 50 milliós portfólióval kereskedetem".
"kovaszfx.hu"
Nézd, az a mondat, hogy 16 éves kora óta FOGLALKOZIK a tőzsde világával, az nem azt jelenti, hogy 16 éves korában kereskedett. Ez a mondat azt jelenti, hogy azóta érdekli és tanulja. Egy autószerelő, vagy egy közgazdász is előbb megtanulja a szakmát, és csak utána csinálja! Légyszíves te is tanuld meg előbb, mielőtt kereskedni kezdesz.
Faterja számláján nyugodtan kereskedhetett, ha az öreg megengedte neki.
A te faterod is nyithat egy számlát, amit feltölt neked pénzzel, hogy gyorsan le tudd nullázni. Pár nullázás után biztosan elege lesz neki is, meg neked is, persze te csak a körülményeket fogod okolni a veszteségekért, nem magadat.
Csak is úgy, hogy egy 18+ személy nyit nekik számlát, természetesen vállalva majd a felelősséget is.
Viszont nem kell mindent elhinni amit a neten mutatnak.
Tudjuk mekkora biznisz a figyelem megragadása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!