Ajándékkosárba tett,bontott termék eladásának szabályai?
Ajándékkosárba tett bontott termék eladásának szabályai?
Hol tudok neten rákeresni , hogy milyen szabályok vonatkoznak erre?
Például veszek egy nagy dobozos 230grammos Raffaellot és beleteszek az ajándékkosárba belőle 5 szemet. A kis zacskókon nincsen jelölve a lejárat ideje. Az összes ilyen nagyobb csomagból kivett,így már jelölés nélküli terméknél egy az ajándékkosárhoz mellékelt tájékoztatón feltüntetem a termék lejárati idejét?
Vagy egy pelenkatorta esetén? Egy 5ös pakkból kivett rugdalozó,amin így már nincsen rajta az árcímke/vonalkód , de ugye új a termék (ruhacímke természetesen benne marad a gyártóval/anyagösszetétellel) . Ezt így megtehetem?
Vagy egy játékokkal megtöltött ajándékkosár. Egy például 6dbos Barbie készletet megbontok és beleteszem az egyiket egy ajándékkosárba. Itt is mellékelek a kosárhoz minden egyes játékról egy tájékoztatót,a gyártóról,az eredeti forgalmazó által kiállított tudnivalókról? Ez így jogszerű?
Van esetleg a neten erről könnyen értelmezhető leírás?
Vagy hová lenne érdemes fordulni a kérdéseimmel? (Ha itt nem kapnék választ.)
Vállalkozásom természetesen van és csak kiegészítő keresetnek szánnám.
Én a NÉBIH oldalán nézelődnék...
Az ellenőrök is onnan fognak érkezni és kérdezni...
Kik találnak már ki ilyen hülyeségeket?
Gyűjtőcsomagolás! Ugyanúgy 27% Áfa, mint a kimérős magok, vagy tészták, vagy cukorkák a piacon, vagy a banán a zöldségesnél!
Méghogy különbözeti meg 0% áfa csakmert kiveszed meg beteszed egy másik zacskóba az ÉLELMISZERT!
Muhahahahahaha 😂😂🙉
Adj ó uram világosságot a sötét fejükbe
Reble du treble in dö néjm ov dzsìzősssz ♱ ♱ ♱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!