Élelmiszerbolt nyitáshoz mennyi tőkére van szükségem?
Nem a kezdőtőke nagysága fogja meghatározni, hogy megéri-e boltot nyitnod, hanem sok minden egyéb körülmény.
Lehetséges, hogy élelmiszerbolt helyett inkább valami mást kellene nyitnod.
Mennyi tőkéd van rá egyébként? Egyedül akarsz belevágni, vagy családdal? Barátokkal? Alkalmazottal?
Itt egy kolléga, kérdezd meg tőle:
Falun élek ahól egy pici boltot üzemeltetek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
Nyításhoz papírok. Állategészségügy 25-30ezer.
Hccp papír 80-85ezer.
Érintésvédelem 25-30ezer.
Kell hogy legyen tűzoltókészülék,egészségügyi doboz,ez talán ingyenes nem emlékszem. Működésiengedélyt az ökormányzat adja ez ingyenes volt. Pénztárgép 170 ezer forinttól felfelé. Rovarírtás helyiség nagyságától függ,10nm-re 15ezret fizetek. Ha van akkor bérletidíj,plussz az árukészletre számolj. Én 7 éve nyitottam,5-600ezerrel úgy hogy mindenből ami kell,alapvető élelmiszerek,tisztító szerek,vettem 2-3dbot,a pénzt mindig visszaforgattam,úgy bővítettem.Az akkori 5-600ezer ma már kb a duplája,infláció...Kezdésnek ennyi. Ha berendezett üzlethelyiség.
Nem olvastam hogy árukészlettel számoltál.
Poss terminátorod legyen kártyás fizetéshez. Nekem az OFSZ-es van,ingyenes volt a telepítés,havidíjat kell fizetni meg pénzforgalmi díjat,ez 5 ezer,forgalomtól függ. Remélem tudtam segíteni.
Ha megbízol a feladattal, szívesen kiszámolom neked.
Lengyel beszállító is van olyan olcsó, mint az ukrán és sokkal megbízhatóbb a lengyel krumpli, hagyma, tojás, tészta satöbbi, satöbbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!