Hol lehet támogatásért pályázni vállalkozás indításához?
van a fiatal vállalkozók egyesülete, ők 3 millát adtak a múltban 40 év alattiaknak vállalkozás indításához.
ez nem hitel, hanem vissza nem térítendő támogatás volt.
nem tudom, h. most még van-e ez a lehetőség, de időközben 40 múltam, én már nem pályázhatok, csak a tesóm, aki még csak 34 éves.
a lényeg, h. szeretnék családi vállalkozást, de ahhoz el kéne végeznem egy képzést, hogy jogosult legyek ezt a tevékenységet folytatni.
nekem elsősorban a tandíjhoz kéne pénz, nem, nem fogom felvenni a diákhitelt, egy korábbi diplomámra felvettem, és még mindig törlesztem, évek óta.
ha meglenne a végzettségem ehhez, akkor kiválthatnám a kormányablaknál az engedélyt, h. saját vállalkozást indítsak.
legjobb az lenne, ha a tesóm is beszállna ebbe, és társvállalkozók lennénk, ő pályázhatna támogatásra.
nem tudom, milyen egyéb lehetőség van, ha nem akarok eladósodni.
"nem tudom, milyen egyéb lehetőség van, ha nem akarok eladósodni."
Havonta félreteszed a fizetésed egynegyedét vagy egyharmadát a célzott összeg eléréséig, vagy még utána is tartalék gyanánt és olyan vállalkozást indítasz belőle, amilyet akarsz és nem szorulsz senkinek a jóindulatára.
"legjobb az lenne, ha a tesóm is beszállna ebbe, és társvállalkozók lennénk, ő pályázhatna támogatásra."
Testvérednek mi a véleménye a veled való közös vállalkozásról?
"ha meglenne a végzettségem ehhez, akkor kiválthatnám a kormányablaknál az engedélyt, h. saját vállalkozást indítsak."
Milyen vállalkozást szeretnél indítani?
"Hol lehet támogatásért pályázni vállalkozás indításához?"
Sehol. Ugyan miért támogatná bárki, hogy minden bugris vállalkozzon?
"Hol lehet támogatásért pályázni vállalkozás indításához?"
Miről álmodik a lány? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!