Fizet nálam a vásárló kp-val a pénzt elrakom magamnak és a kártyámat lehúzom a POS-terminálon. Ez szabálytalan?
Figyelt kérdés
Boltban dolgozom. Ha kp.-ra van szükségem akkor nem szeretek elmenni az ATM-hez, hanem a vásárlótól elvett pénzt elrakom magamnak és a saját bankkártyámmal fizetem az összeget a POS-terminálon. Így megúszom a pénzfelvételi díjat, és nem is kell elmenni a bankhoz. Egyetlen forinttal sem károsítok meg senkit. De akinek elmondtam ezt az mind úgy néz rám mint ha tolvaj lennék. Van valami szabály arra, ha a vevő kp-ba fizet akkor azt kp-nek kell feltüntetni és ha kártyával akkor meg azt a fizetési módot?2024. ápr. 26. 13:06
11/12 anonim válasza:
"senki nem foglalkozik azzal, hogy 600k-ból 360-240 vagy 320-280 az arány"
Jó forgalom van nálatok... 👌
12/12 A kérdező kommentje:
11. Nem mondtam, hogy csak egy kassza van. De nekem csak egy kassza forgalmával kell elszámolnom.
2024. ápr. 29. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!