Mennyi profitot garantál egy Android fejlesztőnek az ezerszer letöltött számológép appja, amiben egy kis reklámcsík van alul? És milliós letölésnél?
Már a kérdés is rossz. Semmi nem garantál semmit!
Amellett ellenőrizni sem tudod, hogy valójában hányszor jelenik meg a hirdetés, csak arra hagyatkozhatsz, amit a nagyhatalmú Gugöl őfelsége hajlandó megosztani veled!
10.:
Az Android fejlesztők Facebook csoportjaiba való belépéssel kezdtem, fésülöm a netet az XDA fórumtól a StackExchangen át a Redditig, ki nem hagyva az Android és a Play hivatalos oldalainak a monetizációra vonatkozó részeit stb. Sőt, már a leendő konkurenciámmal is elkezdtem felvenni a kapcsolatot, a Playen megjelentített e-mail címeiken keresztül. De arra is kíváncsi vagyok, hogy ide milyen válaszok érkeznek. Ilyen a természetem, öregszem is hamar. Bár volt már rá példa, hogy az ördögi fricskában volt isteni szikra, van haszna a trolloknak és annak az esetlegesen felbukkanó 1 főnek is, akinek a valakije valamikor hallott egy podcastet, amiben valamilyen fejlesztők az Android appok bevételeiről beszélgettek. De amúgy teljesen igazad van, itt nem fogok sokat időzni. Köszönöm az iránymutatást, hasznos volt!
11.:
A kérdés azért jó, mert így hozzájutottam a te véleményedhez, ami még talán kapóra jöhet, köszi!
Arra írjál programot, hogy hogyan auditálod a Gugöl hirdetési statisztikáit és a hirdetési bevételeinek az elosztását...
Különös tekintettel a csaló Gugöl hirdetésekre és a Gugöl abból származó bevételeire, amit megoszt azokkal a szájtokkal, ahol a csaló hirdetések is megjelennek, ilyenek például a legnagyobb, legolvasottabb híroldalak, amik milliós látogatottságukkal vastagon profitálnak a csaló hirdetések megjelentetéséből és az azokra való kattintásokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!