50 millió forintból milyen prosperáló vállalkozást vagy üzletet lehetne nyitni? Ti mibe vágnátok bele?
11. Köszi a választ, ebből is talán látszik, hogy miért van ez amit írtam, nehéz az értő olvasás.
Azt írtam a "kérdezőt beleértve" senki sem érzékeli.
Ez annyit jelent, hogy a kérdező nem érzékeli (erre utal a "beleértve") és rajta kívül senki sem érzékeli, tehát a kérdező sem, és más sem. Összességében senki sem érzékeli, amit talán kifejezhettem volna egyszerűbben, és azt hiszem a jövőben törekedni is fogok ilyesmire, mert a legegyszerűbb nyelvezeten kívül úgyis nehéz bármit megérteni manapság.
De vállalkozni mindenki akar, mert nyilván az annyiból áll, hogy dől a pénz.
Szó se volt róla hogy nekem lenne ennyi pénzem. Szó se volt arról se hogy bárkit megkeresek?!. Egy kérdést tettem fel de sajnos itt az átlag alacsony intelligencia gátolja egy érdekes, tanulságos párbeszéd kialakulását. Nívótalan oldal..
Köszönöm, félreértésekért elnézést kérek
Prosperáló vállalkozást nem tudsz nyitni, csak egy szimpla kezdő vállalkozást, amit vagy fel tudsz fejleszteni prosperálóra, vagy nem.
Ha nincs sem pénzed, sem ötleted, akkor marad a gyakorin keresztüli álmodozás.
11 Azt írtam a "kérdezőt beleértve" senki sem érzékeli.
Tehát a kérdező egy senki, így is lehet ám értelmezni...
Persze a válaszoló a semmi is megmagyarázó valaki... 🙊🙊🙊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!