Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 50 millió forintból milyen...

50 millió forintból milyen prosperáló vállalkozást vagy üzletet lehetne nyitni? Ti mibe vágnátok bele?

Figyelt kérdés

ápr. 6. 22:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%
A kerdezo tehat erzekeli h feleslegesen kerdez?
ápr. 7. 14:52
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
A kerdezo sem erzekeli. Ertem. Azt szoktak mondani hogy ez az az oldal ahol mindent meg lehet kerdezni. Ha 50 milliot meg tudunk orizni a kerdezonek akkor erdemes utni a vasat
ápr. 7. 14:54
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

11. Köszi a választ, ebből is talán látszik, hogy miért van ez amit írtam, nehéz az értő olvasás.

Azt írtam a "kérdezőt beleértve" senki sem érzékeli.

Ez annyit jelent, hogy a kérdező nem érzékeli (erre utal a "beleértve") és rajta kívül senki sem érzékeli, tehát a kérdező sem, és más sem. Összességében senki sem érzékeli, amit talán kifejezhettem volna egyszerűbben, és azt hiszem a jövőben törekedni is fogok ilyesmire, mert a legegyszerűbb nyelvezeten kívül úgyis nehéz bármit megérteni manapság.

De vállalkozni mindenki akar, mert nyilván az annyiból áll, hogy dől a pénz.

ápr. 7. 15:45
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
En ezert nem vallalkozom. Van eleg penzem nem kockaztatom
ápr. 7. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:
17%
Ha lesz 50 milliód, kérdező, keress meg és beszélgethetünk róla!
ápr. 7. 21:42
 16/22 anonim ***** válasza:
persze, pont egy noname válaszadót fog felkeresni.
ápr. 9. 21:30
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
16-os Miért ne? Aki ilyen kérdést gyakorin tesz fel a nem létező 50 milliójáról, attól az is kitelne, nem?
ápr. 10. 00:23
 18/22 A kérdező kommentje:

Szó se volt róla hogy nekem lenne ennyi pénzem. Szó se volt arról se hogy bárkit megkeresek?!. Egy kérdést tettem fel de sajnos itt az átlag alacsony intelligencia gátolja egy érdekes, tanulságos párbeszéd kialakulását. Nívótalan oldal..

Köszönöm, félreértésekért elnézést kérek

ápr. 10. 07:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Prosperáló vállalkozást nem tudsz nyitni, csak egy szimpla kezdő vállalkozást, amit vagy fel tudsz fejleszteni prosperálóra, vagy nem.

Ha nincs sem pénzed, sem ötleted, akkor marad a gyakorin keresztüli álmodozás.

ápr. 10. 08:21
 20/22 anonim ***** válasza:

11 Azt írtam a "kérdezőt beleértve" senki sem érzékeli.

Tehát a kérdező egy senki, így is lehet ám értelmezni...

Persze a válaszoló a semmi is megmagyarázó valaki... 🙊🙊🙊

ápr. 10. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!