Egyéni vállakozó vagyok. A mai napon megjelent egy kéményseprő. Mi a teendő? A többi lent:
Lehetne, ám ha tudsz olvasni is és nem csak írni, akkor értenéd, hogy a kérdezőnek nincs olyanja.
És még az is könnyen lehet, hogy az általad felsoroltaknak az nem a székhelye, hanem csupán a telephelye.
Jönnek a "pimp"-ek szedni a pénzed...
A "sisakos katonák" nem jöttek még?
Poroltód megvan?
Javasolnám annak a sok elmebetegnek, aki a négyes választ lepontozta, hogy olvassák el mit ír a Webes ügysegéd, ahol az egyéni vállalkozást online el lehet indítani:
"A vállalkozás székhelye a vállalkozás bejegyzett irodája. A bejegyzett iroda a vállalkozás levelezési címe, az a hely, ahol a cég üzleti és hivatalos iratainak átvétele, érkeztetése, őrzése, rendelkezésre tartása, valamint ahol a külön jogszabályban meghatározott, a székhellyel összefüggő kötelezettségek teljesítése történik.
Az egyéni vállalkozó székhelye olyan ingatlan lehet, amely az egyéni vállalkozó tulajdonát képezi, vagy amelynek használatára az egyéni vállalkozó egyébként jogosult."
"amelynek használatára az egyéni vállalkozó egyébként jogosult."
Ha haszonbérleti szerződése van, akkor már jogosult is a használatára (ettől még nem kell, hogy tulajdonos legyen).
Na Távesz!
18, ha ev vagy, nincs céges bélyegződ, nem mellesleg cégnek se kötelező, nekem sincs. Szóval nincs olyan, hogy nem érvényes céges bélyegző nélkül az aláírás.
Az, hogy hol mi alapján kérnek pénzt, nem tudom. Nekem a lakásom magántulajdon, ha tőlem pénzt akarnának kérni, biztos erre hivatkoznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!