Szerintetek mennyi pénz kell egy étterem nyitásához?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az átalakításokra, berendezésekre, konyhai gépekre, eszközökre, és minden ami szükséges.
10 millió Ft elég lenne? Vagy még annyi is kevés?
2024. márc. 18. 17:28
11/13 anonim válasza:
Őrület komolyan, hogy egyesek mikbe vannak...10 misi semmire sem elég, de ahhoz elég sok, hogy bebukd.
És gondolhatnál azokra is, akik pl. az első hónapban megszeretik az éttermet és utána szomik lesznek, amikor majd becsődöl. Én is jártam így. Lett itt egy tök jó étterem, 3 hó után becsődöltek. Én meg tárhattam szét a kezeim, hogy honnan fogok mexikói kaját rendelni. Gondolhatod, hogy azóta is sehonnan.
12/13 anonim válasza:
Csak szivatnak teso, rakd bele a penzt, te meg tudod csinalni ennyibol
13/13 anonim válasza:
Talán egy nagyon kicsit, kevés dolgozóval vidéken, az üzlettel bérelt berendezéssel és gépekkel. De nem is valószínű, hogy sok hasznot hozna. Egy valamire való étteremhez kb 100 millió ft kell. Egy Mekihez 2-3x annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!