Kisebb étterem nyitásához milyen engedélyek szükségek? Gondolkoztam hogy szeretnék nyitni egy saját kisebb éttermet. Szakács, illetve boltvezetői szakmával rendelkezem, kezdő tőkém az lenne amit az étterem nyitására szánnék, 10M Ft. Elegendő? 24/F
Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 19:06
1/5 A kérdező kommentje:
Illetve nem saját helyre gondoltam, hanem bérelni egyet ideiglenesen, aztán egyre bővülni.
2023. dec. 14. 19:07
2/5 anonim válasza:
A legjobb döntés ahhoz, hogy elszórd a 10 milliódat!
Menj el inkább szakácsnak 600-800 ezer nettóért, kapkodnak utánatok, nincs elég szakács a jobb éttermekben sem.
Vagy menj el Ausztriába, Németországba még több pénzért! Minek kockáztatnád a 10 milliódat feleslegesen, ha alkalmazottként simán gyarapíthatod, megerőltetés és felesleges kockázat és idegesség nélkül.
3/5 anonim válasza:
Szerintem kezdd egy nagyobb étteremmel, aztán ha látod, hogy nem megy, csinálhatsz belőle egyre kisebbet.
4/5 anonim válasza:
"Illetve nem saját helyre gondoltam, hanem bérelni egyet ideiglenesen, aztán egyre bővülni."
Tuti bukó. Semmi szakértelmed egy üzlet vezetésére.
Csak annak éri meg, akinek fizeted a havi fix bérleti díjat, közben minden kockázat a tiéd..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!