Bonusz brigad vagy hasonló kuponos oldalt vett valaki igénybe mostanság? Mennyibe kerül a megjelenítés, megéri?
Ha mondjuk fodrász vagyok és férfi hajvágás nálam 5.000ft. Megtehetem, hogy a kupon oldalon 9.000ft helyett 4500? Vagy valósan kell a rendes árból engednem X%-ot?
Illetve a megjelenítèsért már fizetni kell, akkor is, ha nem vesznek egy kupont se ott? Vagy csak eladások után kell?
Saját termék forgalmazásom szeretném népszerűsíteni, hogy megismerjék az emberek. A profitom rajta kb 50%, így nem tudom mind elengedni, de 20-30%-ot szívesen engednék marketing fejében.
Egy terméken kb 3.000ft marad, adózás utáni profitként, de örülök, ha havi 10 elmegy.
"Saját termék forgalmazásom szeretném népszerűsíteni, hogy megismerjék az emberek."
"Egy terméken kb 3.000ft marad, adózás utáni profitként, de örülök, ha havi 10 elmegy."
Ez most valami vicc? Hogyan akarsz havi 30 ezerből megélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!