Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » West endben üzletet nyitni-vel...

West endben üzletet nyitni-velemeny?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Hm. Szerintem magas a bérleti díj. Meg attól is függ, mit árulnál.
2010. okt. 23. 18:00
 2/10 A kérdező kommentje:

sikerul jo arban megegyezni, de mellekutca

egyedi sajat gyartasu ruha partycsajoknak meg tancoscsajoknak es egyedi bikinik

2010. okt. 23. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Mellékutca necces szerintem. Azok a boltok ritkábban látogatottak. De ha jól marketingelsz, akkor lehet, hogy jól jössz ki belőle.
2010. okt. 23. 18:41
 4/10 A kérdező kommentje:

aha de főutca 3x ennyibe kerul

nem mindegy hogy 300 vagy 750

2010. okt. 23. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elég speciális cuccot árulsz, akár sikeres is lehet, ha a célközönséget (táncosok) egyéb módon tájékoztatod az üzlet létezéséről és elérhetőségéről, és nem a véletlenül bekukkantó kliensekre építesz. Táncosoknak felszerelést azért nem árulnak minden sarkon, nagy eséllyel fel fognak keresni egy ennyire központi helyen lévő üzletet, ha tudják, hogy van.
2010. okt. 23. 20:46
 6/10 A kérdező kommentje:

arra gondoltam, hogy csinalok törzsvasarlói kartyat az ugynöksegeknel dolgozó lanyoknak.

amugy nem csak tancoscuccok, hanem meregdraga swaro kristaly cipők es hozza ruhak, meg estelyi ruhak,

a partyruhak viszont mindenkinek szolnak,meg rendes utcai felsoket es rendes bikiniket is szandekozom arulni.

2010. okt. 23. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki írta a 300 ezret...de ezért a pénzért kb egy sarkot kapsz a Westendben. Én anno éttermet akartam nyitni, nem írom ki hány milliót kértek a bérleti díjra, ami megérte volna... ha olyan részén lett volna amit én akartam...Szal helyette inkább a várnegyedben nyitottam, ott meg találtam a számításomat.
2010. okt. 23. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Feltételezem, az üzlet alapterületén is múlik. Étteremnek nyilván nagyságrendekkel nagyobb hely kell, mint egy kis boltnak.
2010. okt. 23. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha nem megy be senki, a 300 is sok!!

Ha van forgalom, a 700 mellett is marad bőven.

A földszint / metró szint a forgalmas.

A többi "halott ügy".

Remélem, hogy segítettem.

2010. nov. 4. 05:21
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi, de most mar megleptem, egy het mulva nyitunk, amúgy a metrószinten van
2010. nov. 7. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!