West endben üzletet nyitni-velemeny?
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 17:47
1/10 anonim válasza:
Hm. Szerintem magas a bérleti díj. Meg attól is függ, mit árulnál.
2/10 A kérdező kommentje:
sikerul jo arban megegyezni, de mellekutca
egyedi sajat gyartasu ruha partycsajoknak meg tancoscsajoknak es egyedi bikinik
2010. okt. 23. 18:25
3/10 anonim válasza:
Mellékutca necces szerintem. Azok a boltok ritkábban látogatottak. De ha jól marketingelsz, akkor lehet, hogy jól jössz ki belőle.
4/10 A kérdező kommentje:
aha de főutca 3x ennyibe kerul
nem mindegy hogy 300 vagy 750
2010. okt. 23. 19:31
5/10 anonim válasza:
Mivel elég speciális cuccot árulsz, akár sikeres is lehet, ha a célközönséget (táncosok) egyéb módon tájékoztatod az üzlet létezéséről és elérhetőségéről, és nem a véletlenül bekukkantó kliensekre építesz. Táncosoknak felszerelést azért nem árulnak minden sarkon, nagy eséllyel fel fognak keresni egy ennyire központi helyen lévő üzletet, ha tudják, hogy van.
6/10 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy csinalok törzsvasarlói kartyat az ugynöksegeknel dolgozó lanyoknak.
amugy nem csak tancoscuccok, hanem meregdraga swaro kristaly cipők es hozza ruhak, meg estelyi ruhak,
a partyruhak viszont mindenkinek szolnak,meg rendes utcai felsoket es rendes bikiniket is szandekozom arulni.
2010. okt. 23. 22:25
7/10 anonim válasza:
Nem tudom ki írta a 300 ezret...de ezért a pénzért kb egy sarkot kapsz a Westendben. Én anno éttermet akartam nyitni, nem írom ki hány milliót kértek a bérleti díjra, ami megérte volna... ha olyan részén lett volna amit én akartam...Szal helyette inkább a várnegyedben nyitottam, ott meg találtam a számításomat.
8/10 anonim válasza:
Feltételezem, az üzlet alapterületén is múlik. Étteremnek nyilván nagyságrendekkel nagyobb hely kell, mint egy kis boltnak.
9/10 anonim válasza:
Ha nem megy be senki, a 300 is sok!!
Ha van forgalom, a 700 mellett is marad bőven.
A földszint / metró szint a forgalmas.
A többi "halott ügy".
Remélem, hogy segítettem.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi, de most mar megleptem, egy het mulva nyitunk, amúgy a metrószinten van
2010. nov. 7. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!