Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Dropshipping európa szerte?

Dropshipping európa szerte?

Figyelt kérdés
Csak annyi kérdésem lenne, hogy ugye ha országon belül árulok dropshippingel, akkor az államnak kell bizonyos százalékot adózni a bevétel után, de ha más országokba is szeretnék eladni/szállíttatni akkor az ottani ország adózási követelményeinek kell megfelelni? Ha igen, akkor hogyan? Azzal egy magyar könyvelő tud foglalkozni?
jan. 11. 14:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
Mutass egy embert, aki DS-ből él Magyarországon!
jan. 12. 14:59
 12/21 A kérdező kommentje:

csak egyet?

[link]

[link]

[link]

tessék rögtön 5 ember, a 2 tesó és a 3 interjú alany. aztán most majd jöhet a komment, hogy ez mind scam és kamuznak XD

jan. 12. 15:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Hat te butabb vagy mint gondoltuk. Te ezt tenyleg elhiszed? Jezusom.
jan. 12. 19:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, higgy benne, dolgozz keményen és valósítsd meg az álmaidat! Ha nem jön be, akkor majd legfeljebb belekezdesz valami újba!
jan. 12. 19:42
 15/21 A kérdező kommentje:

#13 na csak kibújt a szög a zsákból jolvan :D nem csalódtam

#14 így állok hozzá, ha összejön jó, ha nem akkor elkezdek mást. ez egy jó felfogás

jan. 12. 19:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem azt kértem, hogy promóciós youtube videókat linkelj, hanem mutass valós teljesítményeket céges adatokkal, akik igazolhatóan ebből élnek.

Mármint dropshipingből és nem a nem létező dropshiping üzletükre hazudott marketing bullshitből.

Érted mi a különbség?

jan. 12. 20:19
 17/21 A kérdező kommentje:
értem. tehát én bizonyítsam neked azt, hogy amit itt látsz az igaz. tudod mit? inkább bizonyítsd te, hogy kamu.
jan. 12. 20:28
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

Ugyanezt mondom neki 16os.

Ez nem bizonyitek, ez egy bullshit.

Aki ezt beveszi az meg is erdemli hogy bukja a penzet. A DS lejart lemez. Ki fogja megvenni a szarjaid ha mashonnan olcsobban beszerezheti kozvetlenul? Miert rendeljek toled ha ott vannak a kinai szarok vagy eppen a nemet amazon..

jan. 12. 21:44
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy ő az egyik jutyuber és magát promózza ilyen bénán. 😂
jan. 12. 21:47
 20/21 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk, ahhoz pofa kell, hogy ne fizesd ki normálisan a könyvelőt, csak mert ismerős. Ő enből él meg
jan. 13. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!