Dropshipping európa szerte?
Adózni ott kell, ahol a céged, vállalkozásod be lesz jegyezve.
Minden mást a könyvelőd el fog magyarázni.
Zsebbenyúlós dologra készüljél, könyvelő esetében mondjuk 50 ezer Ft havonta, függetlenül attól, hogy lesz-e bevételed, vagy sem.
Legfőképpen arra, hogy ne álmodozz, hanem gyere le a földre.
Dropshipingből te nem fogsz megélni, bárki magyarázta neked az online kurzuson az ellenkezőjét.
én a sokadik leszek, de amúgy szeretném tudni, hogy nektek ez fáj amúgy? vagy miért nem lehet emberi módon a kérdésemre válaszolni, miért kell MINDIG valakinek ilyen értelmetlen baromságokat benyögni? Miért nem tudjátok a saját véleményeteket megtartani magatoknak? Ha nem jön össze így jártam, de nektek ez full komolyan mire jó? Kajak ennyire éllettelenek vagytok?
Szánalmas, na mindegy több időt szántam erre mint kellett volna, menjetek, kommenteljetek a többi kérdés alá is, hogy hehe de hülye vagy ha azt hiszed hogy majd te megélsz ebből meg abból az ötletedből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!