Hogyan működik a Feet Finder?
Figyelt kérdés
Szeretnék ezzel pénzt keresni és mintha nem lenne olyan nagy munka.Hogyan és miként lehetne ezzel pénzt keresni?
Részletes és értelmes válaszokat szeretnék!
jan. 7. 11:31
1/10 anonim válasza:
En mint fizető talaltam erre az oldalra rá, en fizettem azert hogy lakohely szerint mehettem egy kis footjobért pl vagy amit kérek azert
2/10 anonim válasza:
ez ilyen rosszlányok lábfétissel oldal?
Többször láttam már, de kíváncsi lennék mi ez
5/10 anonim válasza:
Ha képeket akarsz feltenni a netre a lábaidról, akkor azt ázsiai ügyfeleknek áruld, mert egy-két degenerált magyar zaklatni fog.
6/10 anonim válasza:
Elárulnád hogyan tudom feltenni ázsiai személynek?
7/10 anonim válasza:
Én is kiváncsi lennék hol találok ázsiai vásárlókat
8/10 anonim válasza:
Ahhoz ismertnek kell lenned, hogy akarják a lábaidat ázsiai vagy akármilyen férfiak.
A Feet Finder is csak egy piactér, mint a Vinted, oda is feltöltheted a kacatjaidat, de gazdag nem leszel belőle, mert kismillió másik eladó van.
Ha érdemi pénzt akarsz, qrvának kell állnod, vagy dolgoznod kell, ingyen pénz a lábaidért nincsen, az csak álom.
9/10 anonim válasza:
Én nem vagyok ismert, egy átlagos lány vagyok, talán picit szebb mint az átlag, ha szabad ilyet mondani és egyszer egy srác instán rámírt, hogy venne tőlem lábfotókat és belementem.. 3 fotóért 75 ezer forintot utalt
10/10 anonim válasza:
Akkor te nem lány vagy, hanem az a csávó, aki erre rejszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!