Webshop jó termékekkel és Facebook oldal ha kész hogy lesz sok vásárló?
Igen, rosszul fogalmaztam. Tehát mondjuk Shoprenteren vagy Shopify-on vagy más platformon bérelsz havidíjas webshopot.
Gyerekkel otthon unatkozva, gyerek-, életmód-, gasztro-, zenecsatornákat sokan nézhetnek. Hogy lesz száguldó, menő webshop ha ilyen adókon olcsón tudsz hirdetni?
11. Ismét az ötödik vagyok. A bérelhető shopok a halál. Kezd untatni a dolog, mert semmit nem tudsz az egészről, és egymás után írod a csacskaságokat, én meg nem akarom kitiltatni magam.
Alaphangom agy webáruházi oldal akkori is 2-3 millió, ha ingyenes motorra építi fel valaki, és minimális programozás kell az egyéni igényekhez.
De egy komolyabb shop 30-40 millió, és csak a programozás, arculat stb.
Ha majd sok pénze lesz az embereknek, és még vásárolni is szeretnek majd, akkor lesz sok vásárlód!
Addig meg nézz körbe, hol élsz...
Aztán ne számíts nagy csodákra...
Pont valamelyik nap agyaltunk párommal, hogy 9,5 millió harmada gyerek, harmaduk nyugger annak is a háromnegyede minimálnyugger, harmadába meg benne van az összes csókos, az összes proli, meg az összes kissebbségi nemzetiség is.
Na erre építkezzél, mert kb ezek is egymásra építkeznek, de pénze az max egymilliónak van.
A többi meg hónapról hónapra, vagy hitellel a háta mögött...
Kimész németországba 80!!! millióan vannak!
Még a kavicsot is megveszik (nagy számok tövénye)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!