Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van Magyarországon ilyen...

Van Magyarországon ilyen vállalkozás?

Figyelt kérdés

Egy ideje foglalkozom férfiak és nők különböző fétiseivel, ruhákkal és egyebekkel kapcsolatban, és azon gondolkodtam vajon lenne e értelme vállalkozást indítani ezzel a témával?

Ugye kínában is megtalálható hsznlt fehérnemű automata stb.

Lehetne rendelni használt női vagy férfi dolgokat. Lennének eladók az oldalon stb.

Képeket is lehetne vásárolni mástól. Tudom millió kép van a neten miért fizetnének ezért, de szerintem jobb és személyesebb ha külön kérésre készited úgy ahogy a vevő kéri

Pár érdeklődőm van de nem tudom mennyire menne a dolog.

Mit gondoltok?

2023. nov. 3. 16:14
A kérdező szavazást indított:
Lenne rá kereslet
Nem menne
18 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Na és te mint vállalkozó miből keresnél pénzt? Reklámból?
2023. nov. 3. 16:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Az eladásokbol pl mint vinteden vagy hasonlo oldalon aki vasarol vagy elad bizonyos osszeget levon.
2023. nov. 3. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

A szex kulcsszót nem értem hogy jön ide.

Amúgy szerinted lenne, aki a saját arcával árulná a honlapodon a használt bugyiját?

2023. nov. 3. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
57%

"Ugye kínában is megtalálható hsznlt fehérnemű automata stb."

Mert az szerinted igazi használt bugyi? Gyárilag összegyűrik, tesznek rá állott pxnaszag aromát, aztán jóvanazúgy.

2023. nov. 3. 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4.-nél a pont.
2023. nov. 3. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Kína lakossága többszöröse Mo lakosságának, így sok az aberált ember. Ott van piaca ennek, idehaza nincs.
2023. nov. 3. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Itt néhány bugyi árából kapsz hivatásos nőt egy órára amúgy is akkora a csóróság hogy nem vennèk. Akinek meg van pénze van egyszerre 5 nője.
2023. nov. 4. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Filléreket keresnél vele max, nem érné meg az időt.
2023. nov. 4. 00:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Milliós befektetés felépíteni a céget és a honlapot, kidolgoztatni a felhasználási feltételeket, adatvédelmi szabályzatot, megreklámozni. Lehet, hogy mint újdonság futna 2 hétig, aztán örökre leülne az érdeklődés.
2023. nov. 4. 07:52
 10/10 anonim ***** válasza:

"Van Magyarországon ilyen vállalkozás?"

Ja. Onlyfans a neve, az egész világon elérhető, itt is. De ha ilyesmik érdekelnek, te biztos ismersz még egy halom hasonló appot, oldalt.

Ha tudsz náluk jobbat csinálni, akkor nosza, rajta!

2023. nov. 4. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!