Webcamerás-modell munka utáni adózás hogyan történik Magyarországon?
Chaturbate nevű külfödi üzemeltetésű oldalon keresztül kezdtem el nagyobb bevételre szert tenni mindössze 3 nap alatt, amire nem számítottam. Várhatóan havonta Ft-ra átszámítva több száz ezret tudnék keresni. (Ha a mostani tendencia marad).
KATA kizárva, milyen vállalkozási lehetőségek vannak? Ha felkeresek egy könyvelőt tanácsadással kapcsolatban komolyan fognak venni "ezzel"? Van közületek valaki vagy ismer valakit, aki webcamerás modellként tudna ebben segíteni nekem?
Illetve az oldalon "adományokat", azaz Token-eket kapok a live stream során. (Hasonlóan mint a Twitchen a Bitek.) Olvastam arról, hogy az adományokat más adózási forma illeti meg, ami sokkal kedvezőbb, ez rám is vonatkozna?
Kedves Első, én sem gondoltam hogy ennyien ennyit képesek fizetni ilyenekért, azt elhiheted.:D De nekem ez jól jön.
Kedves Harmadik, Magyarországról elviekben senki nem láthat az oldalon, mivel letiltattam a csatornám megjelenését magyar felhasználóknak.
Egyébiránt, köszi a válaszokat mindenkinek. ♡
"Magyarországról elviekben senki nem láthat az oldalon, mivel letiltattam a csatornám megjelenését magyar felhasználóknak."
Ezt ma már egy 14 éves kanos srác is kb 2 perc alatt megoldja.
azért kíváncsi vagyok hogy ennek mi lett a vége. mivan ha nem csinálsz semmit és nem jelentetet be magad átalányadózásba?
2024 van már elkéri amugy minden ilyen oldal az adószámot, de ha mondjuk keresel rajta akkor az adott oldal ezt lejelenti a navnak vagy hogy müködik?
legbutább kérdés de itthon tényleg ilyen komolyan kell venni ezt? léteznek nálunk sokkal nagyobb "minőségű" adócsalók. Mondjuk példaként egy olyan lány aki csak mondjuk havi 100-120ezret keres ezekkel az oldalakkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!