Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha magyarországon nem éri meg...

Ha magyarországon nem éri meg vállalkozást létrehozni, akkor hol ?

Figyelt kérdés
Európába bárhova mennék meg kell tanulni az adott nyelvet és én csak angolul tudok, szóval maradt Anglia, németből még feltudnám magam fejleszteni akkor jöhetne szóba még Ausztria és Németország, de minden más kizárt számomra. Az USA-ba kijutni kb. egyenlő a lehetelennel. Keletre meg hagyjuk is.

2023. okt. 28. 23:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te felrebeszelsz. Ezt az osszeget eleg nehez elerni, nagyon nagyon atlag felett van. Nem erdemes ezzel kulfoldre menni mert sokkal tobbet adozol majd belole mintha innen dolgoznal. Itt kb 30 szazalek, ausztria 40, nemetorszag 50+, hollandia hasonlo de magasabb koltsegekkel... En kb ennyit keresek senior teszt automation engineer contractorkent, nekem romaniaba van bejelentve minden, igy ~15 szazalek megy el adoba.
2023. okt. 30. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Én (bár én laktam is ott egy darabig amikor elindítottam a vállalkozásom, azt nem tudom mi hogy alakulna ha csak "virtuálisan" van ott a céged) amit javasolni tudnék az:

Észtország.

Bár nem olyan szabad, mint az USA, de majdhogynem bárki alapíthat bármilyen vállalkozást.

Ha úgy gondolod tudsz olyan szinten sütni, akkor nyithatsz 1 emberes cukrászdát. Ha úgy gondolod értesz a kocsikhoz, nyithatsz egy kis műhelyt.

Nagyon kedvező az adózás és a feltételek, cserébe ha valaki megbetegszik a tortádtól, vagy balesete lesz a rossz munkád miatt, akkor minden felelősség téged terhel.

2023. okt. 30. 16:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem teljesen igaz amit írsz. Voltunk idén Ausztriában vállalkozóként dolgozni, sokan megértik az Angolt. De ahogy mások is írták értened kell ahhoz amit csinálsz.
2023. okt. 31. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!