Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan szerezzek 5 millió...

Hogyan szerezzek 5 millió Forintot?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és vállalkozni szeretnék. Mert sehova nem vesznek fel dolgozni. Vállalkozásokhoz 5 millió Ft kéne. De a hitel nem megoldás, mivel nincs bejelentett jogviszonyom. Kidolgozott üzleti tervem van. És ahhoz képest nem sok ez az 5 millió. Egy vidéki kisbolt ára.
2023. szept. 29. 16:28
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Mármint nem vidéki kisboltot akarok nyitni. Csak példának mondtam. Költöztetés vállalkozáshoz kéne ami egyből termelne is profitot.
2023. szept. 29. 16:29
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Ha jól értem,

- nem vagy kelendő a munkaerőpiacon, azaz nincs munkajövedelmed, amiből összespórold

- idegen forrás (hitel) nem elérhető

Tehát csakis tőkebefektetés jöhet szóba.

Azok, akik adnak tőkét induló vállalkozásoknak azok ezt keresik:

-forradalmi technológiai újítás/ötlet aminek egyelőre nincs versenytársa, teljesen új vagy rétegpiacra törne be + nem másolható könnyen

-önrész az alapító részéről is

-az alapító valamilyen pótolhatatlan tudással rendelkezzen.

Ezeknek a kritériumoknak teljesíted-e legalább valamelyikét?

2023. szept. 29. 16:42
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha valaki ad neked ennyi pénzt az az ő vállalkozása lesz, tehát így te max. Alkalmazott lehetsz, mert ő lesz a főnök ígyis-úgyis.
2023. szept. 29. 16:48
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Kezdj el dolgozni, idővel vehetsz föl hitelt. Máshogy nem fog menni.
2023. szept. 29. 16:50
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

El mégy bankba és kérsz hitelt.

Amúgy meg ha annyira értéktelen vagy hogy sehova nem vesznek fel, akkor pont kerülnöd kéne a vállalkozást, mer oda még annál is több kompetenciára lenne szükség...

2023. szept. 29. 17:21
 6/22 anonim ***** válasza:
77%

Milyen garanciát adsz rá, hogy nem költöd el a pénzt és m befektetés meg fog térülni?

van egy érzésem, hogy fogalmad sincs a vállalkozói létről.

2023. szept. 29. 18:09
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

Volt már pár hasonló megkeresésem az elmúlt években, én a Gattyán receptjét szoktam ajánlani.

-Zálogosítsd el a saját vagyonodat, ha nincs akkor a szüleidét, ha nekik sincs akkor a közvetlen hozzátartozóidét mert csak ebben az esetben tudom komolyan venni hogy teljesen elkötelezett vagy a döntésed mellet.

Sokan abbahagyják a vállakozósdit az első nehézségek után, és könnyű a más fas.. (pénzével) a csalánt verni.

Akitől én kézzelfogható vagyontárgyat kértem zálogba az soha nem kért többet kölcsön, de biztos én vagyok a szemét.

2023. szept. 29. 18:23
 8/22 anonim ***** válasza:
83%

Tűpontos.

2023. szept. 29. 18:25
 9/22 anonim ***** válasza:
62%

Gondolom micsoda világmegváltó kidolgozott üzleti terveid lehetnek, ha annyi kapcsolati rendszerrel sem rendelkezel, hogy alkalmazottként foglalkoztasson bárki. Szaktudásod szintén nem lehet valami túl magas mivel akkor már rég dolgoznál. 25 éves munkanélküliként pedig erősen kétlem hogy mélyen átlátnád a munkaerőpiaci igényeket és sikerre bírnál vinni egy vállalkozást.

Pont az ilyen birkáknak szokott becsődölni a vállalkozásuk, mert azt hiszik, hogy annyiból áll, hogy beleinvesztálnak x összeget aztán dől a lé...

2023. szept. 29. 21:32
 10/22 anonim ***** válasza:
87%
Kimész egy szezont vendéglátózni Ausztriába és megvagy.
2023. szept. 30. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!