Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért van ennyi szegény...

Miért van ennyi szegény ember? Miért nem nyitnak pld egy jo menő céget amiből jön a pénz )még ha hitelböl is)..

Figyelt kérdés

2023. szept. 20. 15:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nem tudnak az elméjükkel manifesztálni, mert azt hiszik, hogy nem képesek rá, tehát ez lesz a valóságuk. Vicceltem, te se tudsz.
2023. szept. 23. 11:32
 32/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, te miért vagy szegény? Miért nem nyitsz egy jól menő céget amiből jön a pénz?
2023. okt. 19. 15:34
 33/38 A kérdező kommentje:
#32 azon vagyunk..a párommal
2023. okt. 19. 17:21
 34/38 anonim ***** válasza:
Ha a szakmátok engedi, inkább pattanjatok meg nyugatra dolgozni, ott sokkal többet félre tudtok tenni havonta.
2023. okt. 19. 20:13
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki abban látja a sikert, hogy céget indítson, a legtöbb ember nem is tudna mit kezdeni mondjuk 10 millióval, ha csak cégalapításra és üzlet beindítására használhatná, csak elkölteni, elszórni tudná, de azt gyorsan.

Amúgy szerinted melyik szegény ember kapna hitelt egy cégindításhoz?

2023. okt. 19. 22:21
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Óriási tévedésben vagy!

Nem tudsz alapítani jól menő céget!

Majd alapítás után, ha túléled pénzügyileg is az első 2-4 évet veszteséggel terhelten, ezt követően, ha jó cégprofilt választottál, ha értesz hozzá és jól csinálod, akkor kezd valóságban is nyereséget hozni, de addig sok (nem napi 8 óra és heti 5 napban) munka.

Ennyi, ha ennyire nem értesz hozzá, ne tegyél fel (elnézést a kifejezésért) hülye kérdéseket.

Ha ilyen egyszerű és pikk-pakk megvalósítható lenne, mi lennék a csoda országa.

Ehelyett nézz körül.

2023. okt. 20. 09:39
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Van rá recepted, hogy hogyan kell egy jól menő céget nyitni, kedves kérdező? Mert akkor vevő vagyok rá!

Üdv: "egy szegény ember".

2023. okt. 20. 11:30
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Receptje van/lehet, de egyszer sütni akartam receptkönyből, mindent úgy csináltam, oszt mégse lett jó.

Ennyit egy jó receptről és hozzá nem értő "szakács"ról..

Pedig addig azt hittem, amíg ki nem vettem a sütőből, hogy minden happy..

2023. okt. 21. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!