Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tanácsolnátok, milyen...

Mit tanácsolnátok, milyen vállalkozást indítsak?

Figyelt kérdés

Végzetségem építőmérnök (BSc). Németországban élek 7 évé. Igazi „építőmérnöki” tapasztalatom nincs, rajzolóként projektekben dolgozom. Szeretnék vállalkozni lehetőleg az építőiparban, de „szakmunkás” tudásom nincs.

Kezdő tőkém 10 millió lenne. Szívesen meghallgatnék ötleteket, hogy ti mibe vágnátok bele. Nyitott vagyok bármire. A szívem húz az ingatlanpiac fele. Köszi előre is a válaszokat!

2023. szept. 13. 08:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi a fenének vagy kint Németo-ban? Gyere haza, és itt dolgozzál a végzettségednek megfelelően. Aztán majd csak összejön egy lakás. Vagy azt még várd meg ott kint, hogy legyen egy lakásra való, és gyere haza. Ha ennyire bizonytalan vagy a vállalkozást illetően, akkor ne csináld. Miért kell mindenkinek vállalkozni. A vállalkozás abból áll, hogy másokat kizsigerelünk, hogy nekünk több legyen.
2023. szept. 14. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Itthon haldoklik az építőipar, szerintem most pont hogy jobban jársz ha ott maradsz, sőt nagyon is jól. Nem a levegőbe beszélek csak én Ausztriába és Svájcba járok ki.
2023. szept. 15. 09:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Olyan vállalkozást érdemes indítani, ami alapvető emberi igényeket elégít ki, ezekre mindig lesz kereslet, így pénzt is fog hozni. Például üzemeltethetsz nyilvános (fizetős) wc-t, abból mindenhol hiány van, de fizetős parkolóra is van igény, mivel túl sok az autó, és a parkolás sokszor gondot okoz. Ezzel nem is kell sokat foglalkozni.
2023. szept. 23. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!