Londonban nyitnék popcornos, vattacukros standot egy plázában. Mit tanácsolnátok?
Foglalkoztam vele. A popcorn nem nagy mutatvány.
A vattacukornál viszont páratartalomra nagyon oda kell figyelni, mert ha magas, akkor hamar összeesik. Ezért kint sokszor bezacskózzák, míg itthon ez nem elterjedt.
Ha csinálod, akkor ajánlom hogy csinálj nagyobbat, mert kint nagyon kicsiket adnak. Az anyagköltség nem sokkal több, viszont könnyen felhívod magadra a figyelmet az óriás candy flossal:)
Bérleti díj mennyi lenne kint?
Valamelyik plázában láttam kint, vattacukrot és popcornt is árult. Sajnos nem tudom már megmondani hogy melyikben. Viszont ő vagy 4 nm-en dolgozott.
Valamint a London Eye lábánál is volt egy amikor arra jártam, nála két méret volt, normál (ami nagyon kicsi volt egyébként) 1,5 font, a nagy pedig 2,5.
1 nm-en nem férsz el. Itthon a vásárokba mindig úgy számolták h 1 nm/gép + 1nm/dolgozó. Persze nem tudom ott hogy szokás. Jelenleg vendéglátással foglalkozom, azért hagytam abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!