Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást érdemes...

Milyen vállalkozást érdemes indítani? Nő vagyok. Van 2 kicsi gyerekem így ha bolt,üzlet nem mindig tudnék bemenni, akkor otthonról tudnék dolgozni pl. Bár akkor nem nagyon, keveset ha betegek és velük vagyok otthon.

Figyelt kérdés
Eladói végzettségem van de itt a városban sok ruhabolt van így szerintem az nem "aktuális ". Mennyibe kerül kb havonta egy vállalkozás?
2023. szept. 5. 15:40
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
És franchise partnerként? Olvastam olyan lehetőséget is. Az mit jelent pontosan?
2023. szept. 5. 19:06
 12/35 anonim ***** válasza:
12%

Olyat, amihez doktorit írtam a témában, úgyhogy nem annyira koppintható, és nem is magyar klienseknek dolgozunk.

2023. szept. 5. 19:07
 13/35 A kérdező kommentje:
Csak érdeklődésképpen kérdeztem.
2023. szept. 5. 19:16
 14/35 anonim ***** válasza:
55%

Jelenleg mivel foglalkozol, kérdező? Férjed? Nem tudtok közösen kitalálni neked valamit, amit a gyerekek mellett tudsz csinálni?

Szerintem ne vállalkozásban gondolkodj, ha még sosem voltál vállalkozó. Inkább menj vissza részmunkaidőben dolgozni.

2023. szept. 5. 19:44
 15/35 anonim ***** válasza:
53%

"És franchise partnerként? Olvastam olyan lehetőséget is."

És mit olvastál pontosan és milyen témában?

Fornetti pékséget pl. nyithatsz franchiseban, de az 20 évvel ezelőtti energia- és nyersanyag-árak mellett volt üzlet, ma már nettó ráfizetés lenne. És mellette 10 milliós beruházás.

2023. szept. 5. 19:49
 16/35 A kérdező kommentje:
Egy gyárban dolgozok.. Nem élek a gyerekek apjával. Részmunkaidőbe így nem mehetek, kevés lenne a pénz.
2023. szept. 5. 20:18
 17/35 anonim ***** válasza:
40%
Akkor bocs, de nem világos, hogy miből élsz most. És miből szeretnél vállalkozni?
2023. szept. 5. 20:43
 18/35 anonim ***** válasza:
62%

@3

Ez jó nagy marhaság.

Ha fogalmad sincs a vállalkozásról, akkor hiába van pénzed. Ha pedig profi vállalkozó vagy, akkor pénz ( = saját tőke) nélkül is képes vagy elindítani és felépíteni.

Lásd: Milliárdos álruhában című sorozat…

2023. szept. 5. 21:59
 19/35 anonim ***** válasza:
46%

Egy kis infó dióhéjan:

Vállalkozás : Kockázati tőke + Adók + Haszon = Nyereség vagy Veszteség.

Lehetséges Formák Magyarországon (jogilag)

Egyéni vállalkozás (legkezdőbb)

- Kockázati tőke: 0 vagy bármennyi

- Adók: Havi járulék 75.000 - tól / fő, Áfa negyedévente (ha éves szinten 12 millióért adsz számlát), Nyereségadó, iparűzési adó, kamarai tagdíj.

Kft (haladóbb)

- Kockázati tőke és egyben alapítási betét 3 millió forinttól bármeddig:

Franchise:

Induló költség egyszeri / átlag 25 millió ft (2020-ban) / márka / szolgáltatási hely.

A többit akkor írom le, ha közlöd mennyivel kezdenél bele...

2023. szept. 5. 22:19
 20/35 anonim ***** válasza:
47%
Ha már tippek kellenek, semmilyet.
2023. szept. 6. 05:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!