Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen tanfolyamot ajánlotok...

Milyen tanfolyamot ajánlotok kezdő vállalkozónak?

Figyelt kérdés

Szeretnék saját vállalkozást indítani, és úgy érzem sokkal több időt, pénzt és energiát spórolnék meg hosszú távon, ha még az elején "befektetnék" egy jó tanfolyamba.

Első google-ös keresésre a Laba kurzusai jöttek szembe, ezek elvégzéséhez viszont gyanítom, hogy jó mélyen a zsebembe kéne nyúlnom - ami nem hátrány, csak nem tudom, hogy mennyi ámítás, és mennyi a valóban hasznos és releváns tudásátadás.

Van konkrét vállalkozástervem, nagyjából rövid és hosszú távú cálokat is definiáltam, tehát ha olyan kurzust is tudtok, ahol személyre szabottan is adnak tanácsot/ lehet kérdezni, annak is nagyon örülnék, mert sok kérdésem és kételyem van, amit "szakmabelitől" megkérdeznék.

2023. szept. 3. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszem, hogy ezekre szükséged van.

Egy jó könyvelő kell, és a pénzügyi, adminisztratív dolgok jelentős részével csak érintőlegesen kell foglalkoznod.

Nem ezektől a hókusz pókuszoktól lesz sikeres a vállalkozásod, hanem attól ha tudod mit csinálsz, képes vagy ügyfelet fogni, és hozni az elvárásokat, akármi is az.

Milyen terület, nagyjából?

2023. szept. 3. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:

attól függ milyen terület.

Nekem megérte megvenni egy 300e-es tanfolyamot a webshopozásról, mert mialatt végignéztem rájöttem, hogy én ezt a hátam közepére se kívánom. Így megúsztam az árurendelést ami a nyakamon rohadt volna, vállalkozás indítását, könyvelővel való egyezkedést, több 100e Ft elégetését fizetett hirdetésekre.

illetve megérte a másik tanfolyam is sokkal többért mint 300e, mert a mostani vállalkozásomnak az adta az alapját.

2023. szept. 3. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogyan becsüljük meg a munkaerőt!?
2023. szept. 3. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:

"Első google-ös keresésre a Laba kurzusai jöttek szembe"

Linkelj légy olyan kedves, hogy lássuk miről kérdezel!

2023. szept. 3. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Adóoptimalizálás (elkerülés), Tb/bérszámfejtő, egyszeres, kettős könyvelés, közigazgatási törvények határidők és alkalmazásuk a gyakorlatban.

Pályázatírás, aktuális pénzügyi és számviteli törvény.

Ezeket így szépen sorba.

2023. szept. 5. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!