Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miként tudnám felpörgetni a...

Miként tudnám felpörgetni a vállalkozásom?

Figyelt kérdés

Októberbe vettem egy munkagépet azzal vállalok számlaképesen szolgáltatást. Földmunka, bontás, gödörfúrás stb.

Vidéken ahol élek egy részt sok a konkurencia másrészt az ilyen kis lakossági 2-3h munkákból amiből hetente beesik 1-2 nem lehet megélni.

Leginkább egy nagyobb cégnek szeretnék bedolgozni, aki folyamatosan tud munkát biztosítani. Milyen úton lenne érdemes elindulni? Osztogatom én a névjegyet, kutatom a neten a lehetőségeket.

De mindig egyre jutok, mindenhol az ismeretség a beajánlás. A sógor koma jóbarát…

2023. aug. 23. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez már terített asztal. Megvetted a cuccot anélkül, hogy utána néztél volna milyen a piac. Ezen kívül pedig pont most nagyon kevés a meló mindnekinek, így mindenki kínlódik. Ez nem csak sógorság kérdése. A sógoroknak sincs most meló.
2023. aug. 23. 12:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Tény hogy inkább a munka iránti szeretet / szenvedélyből vettem mint racionális alapon.
2023. aug. 23. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát így egyedül nem sok lehetőséged van. Nagyobb cégek komplett gépparkkal rendelkező vállalkozásokat kérnek meg nagyobb projektekre. Oda bekerülni esélytelen.

Nem rossz ez, csak többet kell hirdetni, képben lenni.

Fb hirdetés, stb.

2023. aug. 23. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát most semmilyen irányból nem érdemes belefogni az építőiparba.

Nekem több szakmunkás ismerősöm hagyta idén itt az országot mert elfogyott a munka, ami meg lett volna az pofátlanul keveset akart fizetni.

2023. aug. 25. 11:34
 5/5 anonim válasza:
66%
Fapados marketingen gondolkoztál már? hány lakosú a település, ahol főként csinálod? Mennyire vidék? Agglomeráció? Helyi csoportok, oldalakon egy ismertető? Kéne egy jó hirdetés, ami megfogja az embereket, esetleg körülnézni a konkurenciánál, hogy ők miért kaphatnak többet
2023. aug. 30. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!