Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miben fektessek 5-10 milliót?...

Miben fektessek 5-10 milliót? Milyen terület virágzik mostanság?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 18:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem értesz semmihez, de bevállalsz valami minimális kockázatot és költséget, akkor cseszd be valami amerikai részvényalapba, ami átlag évi 10-12%-ot hoz dollár alapon.

Ha ennél is egyszerűbbet akarsz, akkor meg ott az álampapír.

2023. aug. 2. 19:12
 2/21 anonim ***** válasza:
41%

Ha ezt itt, a gamer tiniktől kell megkérdezned, akkor semmibe.

Az elmúlt két hétben pl. Tupperware részvénnyel meg tudtad volna nyolcszorozni a tőkéd.

Szóval, kérdésedre válaszul, a részvénypiac virágzik, csak tudni kell, hogy mikor, milyen részvényt érdemes vásárolni. Márpedig, ha te a fenti kérdést egy ilyen felületre kitetted, akkor jó eséllyel nem tudsz jól választani a részvények közül.

2023. aug. 2. 19:12
 3/21 anonim ***** válasza:
61%

Pár ezer forintért nyelvtan könyv és helyesírás gyakorló. A többit alacsony EUR árfolyamnál váltsd euróra, majd mondjuk EUR alapú tech részvénybe lehet rakni.

Komolytalannak tűnik egy olyan kérdés, aminél a kiíró a -ban/-ben és a -ba/-be közötti különbséget sem ismeri.

2023. aug. 2. 19:14
 4/21 anonim ***** válasza:
65%
Itt van már ez a 2-es nyomorék, eddig az volt nála a menő, h fél év alatt duplázza a vagyonàt, most már két hét alatt nyolcszorozza... :DDD
2023. aug. 2. 19:19
 5/21 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom, a 19:19-es válaszoló kit tart nyomoréknak, de a kettes válasz szimpla matek.

Július 20-án az említett részvény 0,64 USD-ért megvásárolható volt. Ugyanez a részvény aug. 1-én 5,85 USD volt.

Tehát, ha esetleg valaki épp az alján vette és épp a tetején adta el, akkor 9,14-szerezni tudott. Azaz, a nyolcszorozás lehetősége bőven a határokon belül volt, nem kellett a legalját megtalálni a vásárláshoz és nem kellett a legtetejét megtalálni eladáskor.

2023. aug. 2. 19:28
 6/21 anonim ***** válasza:
64%

Bírom ezt a figurát, mindig olyan okosan meg tudja mondani hogy mibe kellett volna fektetni x hónappal ezelőtt. 😂😂😂

Ilyenkor visszaguglizod hogy mik voltak az elmúlt időszak skyrocket részvényei, amikből semmit nem kerestél? 😂

2023. aug. 2. 19:31
 7/21 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy a kétpipá trollnak van valami klónja, vagy direkt referál mindig a saját hozzászólására E/3-ban?
2023. aug. 2. 19:32
 8/21 anonim ***** válasza:
16%

@19:31

Lehet, hogy neked az a módszered, nekem nem.

Én jelenleg 127 különböző részvényt tartok a portfoliómban, s ez a szám napi szinten változik.

2023. aug. 2. 19:33
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Tudjuk, hallottuk már az összes meséd a napi 2%-ot a victory módszert meg a nagy EDUKÁCIÓT.
2023. aug. 2. 19:35
 10/21 anonim ***** válasza:
67%
5-ös, hát ez kb olyan okoskodás UTÓLAG, mintha én azt mondanám, h ha azokat a számokat raktad volna meg a lottón (amiket kihúztak), akkor most milliárdos lennél. Dióda... :D
2023. aug. 2. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!