Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Fűnyírás, terület rendezéshez,...

Beleske kérdése:

Fűnyírás, terület rendezéshez, milyen vállalkozást indítsak?

Figyelt kérdés
Fűnyírás, terület rendezéssel szeretnék foglalkozni, vannak eszközeinek, fűnyíró, fűkasza, kistraktor,minden amivel el tudnék indulni. Tőkém is van, amit be tudnék pluszban forgatni, ha kell. Igény is lenne erre a munkára, csak szeretném hivatalosan végezni. Milyen papírok és milyen vállalkozást indítsak, ami nekem a legjobb. Előre köszönöm a válaszokat.

2021. dec. 19. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Elsőre egyéni vállalkozást valószínűleg. Az adózása viszont több dologtól is függ, ahhoz kevés az infó.
2021. dec. 19. 19:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Adok több infót is. Milyen infóra lenne szükség?
2021. dec. 19. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Milyen bevétel-költséggel számolsz várhatóan, mik a jövőbeni tervek, beruházások és egyéb dolgokkal kapcsolatban, főállásnak vagy csak kiegészítésnek akarod csinálni, milyen jogviszonyod van jelenleg, stb. Van pár kérdés, amire jó lenne a válasz.
2021. dec. 19. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Én látatlanban az alanyi adómentes katára tippelek.
2021. dec. 19. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Ezért kell előtte kérdezni.
2021. dec. 19. 20:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha a jelenlegi munkahelyemet ki tudom vele váltani, akkor már jó. Az 5-6M Ft/év. Mindenképp fejleszteni ezt a vállalkozást, plusz erőforrás, géppark. Jelenleg egy multicégnél dolgozom főállásban. Egyenlőre ez mellett, amíg ki nem növi magát.
2021. dec. 19. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ki kell számolni, mert másodállásra lehet van kedvezőbb adózás a katánál.
2021. dec. 19. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!