Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehet név nélkül...

Hogyan lehet név nélkül kiadni könyvet?

Figyelt kérdés
Már több vázlatot is készítettem, mindegyiket különböző könyvekhez, viszont van három befejezett. Eddig nem adattam ki, csak a barátaimnak mutattam meg és ők egyszerűen imádták, de a végén mindig megkaptam: ,,Ez hogy nincs még kint a könyvesboltokban..." Most jutottam el odáig, hogy rávegyem magam, hogy egy próbát megérne, miért is ne, maximum elutasítanak a kiadók, nincs benne semmi, viszont van egy kis bökkenő... Az én családom elég konzervatív, viszont a könyvekben van ,,1-2" pikánsabb jelenet. Lehet, hogy valakinek, sőt, a többségnek, aki rendszeresen olvas mai könyveket teljesen normális, viszont engem otthon megfojtanának emiatt, viszont kitörölni sem szeretném, mert ezek nem csak egyes jelenetek, hanem építő és tartó elemei az egész történetnek, amik nélkül nem lennének olyanok, amilyenek... Ehhez kérnék segítséget, hogy így ennek tudatában próbálkozzak, és ha igen akkor hogyan, vagy teljesen felejtsem el...

2023. jún. 25. 22:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Ott van a graffiti művész Banksy, akinek elvileg nem tudjuk a nevét. Igaz, hogy járja a világot, még Ukrajnában is alkotott egy házfalon, mégsem nyilvános, hogy kicsoda ő, fenntartja a rejtélyt és ez nyilván hozzájárul a felkapottságához.
2023. jún. 28. 08:38
 12/14 anonim ***** válasza:
A tehetséges, de pénztelen írókat korábban is felkarolták gazdag mecénások. Ha jól írsz, de nem tudod, vagy nem akarod saját néven kiadni, van olyan, aki kiadja helyetted.
2023. jún. 29. 13:21
 13/14 anonim ***** válasza:
63%

Szerkesztő vagyok.

Voltak bétaolvasóid?

Nagyon sok mindentől függ, hogy jó-e egy regény.

Ha érdekel egy objektív vélemény, vedd fel velem a kapcsolatot, és ránézek.

2023. júl. 2. 22:45
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Valószínűleg már megoldódott kérdező problémája, mert én is kértem tőle korábban, hogy osszon meg 1-2 oldalt, hogy elolvassuk, de azóta nem kommentelt egy sort sem.
2023. júl. 2. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!