Melyikre lenne nagyobb kereslet? Melyik jobb biznisz ?
Figyelt kérdés
Több dologgal is vállalkoznèk de nem tudom melyik menne jobban. Ezért a ti segítsègeteket kérném. Egyébként nő vagyok és még kezdő vállalkozó vagyok. De hangsúlyozom ezek még csak tervek.2023. jún. 7. 16:42
11/28 A kérdező kommentje:
#9 mindenhez 😂. Viccet félre téve nagyon jól főzök sütök. Továbbá nagyon jó stílusom van, de nem ez a fiús hanem elegáns stílust kèpviselem.
2023. jún. 7. 19:57
12/28 anonim válasza:
Miért nincs olyan opció, hogy törököktől minőségi textiláru importja?
13/28 anonim válasza:
Én inkább így tettem volna fel a kérdést:
Melyikre lenne nagyobb kereslet? Melyik jobb biznisz?
- cigi,
- drog,
- alkohol?
:D
14/28 anonim válasza:
Saját ruhamárka, panzió, luxus bár... :) Sugar Daddy-d van hozzá? :)
15/28 anonim válasza:
#8 kettőnk közül a bohóc az te vagy.
16/28 A kérdező kommentje:
#15 uh szép visszavágás! 😂
2023. jún. 7. 21:56
17/28 A kérdező kommentje:
#14 hm.. Hála Istennek nem 😂
2023. jún. 7. 21:57
18/28 A kérdező kommentje:
#13 viccnek jó volt
2023. jún. 7. 21:57
19/28 anonim válasza:
én a vendéglátást most nem erőltetném. Senkinek sem megy. főleg a rezsi árak miatt (a céges villany a lakossági sokszorosa csak szólok)
20/28 anonim válasza:
A ruhatervezés rizikós és pénztemető, a panzió nem elég profitábilis, amúgy sem kell alapítani, van eladó dögivel. Luxusbár megintcsak van eladó, de ahhoz meg nagyon dörzsölt vendéglátósnak kéne lenned, ami láthatóan nem vagy, szóval egyik vonalat se erőltetném a helyedben.
Inkább egy negyedik opciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!