Melyiknek lenne nagyobb sikere? Melyikre lenne nagyobb kereslet?
Szeretnék egy pár dolgok csinálni, kézműveskedni és nem tudom el dönteni melyik a jobb ötlet?
Szóval az ötleteim : rózsa box készítés, pelenka torta készítés
Mind a kettőt egyszerűen lehet el készíteni de ahogy néztem mind kettőnek elég boros ára van. Láttam olyat hogy egy rózsa box 80.000 egy pelenka torta 30.000. Úgyhogy elég jó pénz van benne. Melyiket vinnék jobban? Egyébként az emberek elmondása szerint remek ízlésem és kézügyességem van. Elsőkörben facebookon árulnám és ha nagy lenne a sikere akkor weshopot is csinálnék
Oké, hogy 80e és 30e.. de mennyi pénzt költesz marketingre, hogy elérd azokat az embereket, akik ezeket megveszik?
Nem fejtem ki még 1x, amit írtam neked a 2ik kérdésnél.
"Láttam olyat hogy egy rózsa box 80.000"
Oké hogy láttál olyat, de ez az általános? Hiába van az egyébként is elég szűk piac 1-2 %-án igény ilyen értékű termékekre is, ha a nagyobb részét a mondjuk 15-20 ezres értékűek teszik ki. Úgy is nyereséges lenne az üzlet?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
Nem unod még? Értsd már meg, hogy ezekre olyan minimális a kereslet, hogy belebuksz. De rajta, csináld.
Kiegészítésnek főállás mellett jó lehet, de ebből megélni nem fogsz.
Mellesleg rózsaboxra valszleg nagyobb a kereslet, hiszen azt lehet adni esküvőre, anyák napjára, valentin napra, szülinapra, névnapra vagy csak úgy, míg pelenkatortát csak annak adnak, akinél újszülött van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!