Lehet belőle bajom ha otthon szerelgetem a kocsikat kis mini garázsban?
Kicsit félek tőle, de nagyon szeretem csinálni.
Nem hangoskodom, nem foglalom el a helyét a kocsikkal. Ha lehet belőle akkor milyen bajom?
Köszönöm
Ha mindig csak egy autó van nálad akkor nem, de ha egy rakás kocsit találnak nálad, ha kimennek egy bejelentésre, akkor igen!
Sokféle fogást lehet találni az orgazdaságtól kezdve a környezetkárosításon át.
Okosok ezt úgy oldják meg, hogy a többi kocsi az utcán vagy a szomszéd utcákban van hagyva, nem a közelben és egyszerre csak egy kocsin ügyködnek.
"Lehet belőle bajom ha otthon szerelgetem a kocsikat kis mini garázsban?"
Persze, hogy lehet, ha nincs a tevékenységre "engedélyed".
Bárki bejelentheti, hogy valószínűleg haszonszerzés céljából engedély nélkül végzel valamilyen tevékenységet.
Az csak szerencse kérdése, hogy vagy lebuksz, vagy nem.
"Bárki bejelentheti, hogy valószínűleg haszonszerzés céljából engedély nélkül végzel valamilyen tevékenységet."
Szerencsére ezt marhakönnyű kimagyarázni, mivel gyüjtői szenvedélyből és környezettudatosságból is szerelgetheti akárki a kocsikat! Jelentem.
Mivel a dolog "megbízás" alapon jön létre, így gyakorlatilag nem kötelező érte munkabért fizetni és azt elvárni sem!
Megbízni pedig két idegen is megbízhatja egymást, akárhányszor!
Hopp, és Copp!
A kereskedelmi célú autószerelés tudod hogy jön létre? (csakhogy tanulj is ma valamit 7-es)
Na hogy?
Munkafelvételi lap kitöltésével, amit a munkafelvevő végez az ügyfél panaszai alapján, és a javítás megrendelésével amit az ügyfél aláírásával igazol!
Na SZEVASZ! Jelentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!