Mennyire lennének keresettek ezek az ékszerek egy vállalkozásban?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon sok munka van egy ilyenben és nagyon szépek tudnak lenni. A fiatalabb lányok, tinik mennyire vásárolnának ilyen ékszereket,ha elkezdeném árusítani?
2023. máj. 30. 23:28
2/9 anonim válasza:
Minden terméknek megvan a vevője, vevőköre.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon. Ezeket könnyen el lehet készíteni házilag is, illetve ehhez hasonlót lehet kapni boltban is, nincs bennük semmi egyedi. Te sokkal drágábban tudnád elkészíteni, mint amit boltban lehet kapni, így miért vennék meg tőled? Ráadásul a célközönséged a tini lányok lenne, akiknek nincs saját keresetük, ők nem fognak többet fizetni egy termékért, csak azért, mert nem tömeggyártott. Ha ilyesmivel akarsz pénzt keresni, akkor olyan terméket kell kitalálnod, ami egyedi és különleges, amit nem lehet megvásárolni egy plázában, aminél úgy érzi a vevő, hogy megéri kifizetni érte azt a plusz pénzt, azért mert kézműves termék.
4/9 anonim válasza:
Ebből max annak van haszna aki fillèrekből hatalmas volumeneket tud előàllítanivès eladni kiskereskedőknek. Aki a "tinilànyoknak" àrulja, az max aprót hajkuràsz ebböl.
5/9 anonim válasza:
Vinnék, mint a hatósági áras cukrot.
6/9 A kérdező kommentje:
Hol lehet ilyet kapni akkor? Mert nekem is kell és nem dolgozom vele, ha lehet venni. Én még sehol nem láttam, ezért gondoltam erre.
2023. máj. 31. 13:08
7/9 anonim válasza:
Elég bazari, nem egyszerűbb Kínából vagy vietnambol rendelni ?
8/9 anonim válasza:
Minden falunapon árulnak ilyen kézműves "ékszereket" vagyis inkább bizsukat. Mert az ékszer az ezüst, vagy arany, vagy más nemesfém, ez meg textil vagy műanyag. A gimnáziumban minden jobb kézügyességű lány maga készíti ezeket saját magának, vagy a barátnőinek egy kis zsebpénzért.
Kismillió instagram oldalon árulnak ilyet lányok, a fecebook tele van ilyenekkel, meg a jófogás is. Sajnos nem te találtad fel, kérdező és meggazdagodni sem fogsz belőle.
9/9 anonim válasza:
tessék itt van egy csomó, akinek mínusz három kézügyessége van, néhány centért hozzájuthat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!