Mi kell ennek a megvalósításához? Vajon lenne rá kereslet?
Kisvárosban élek, egyedülálló anyaként. Jelenleg alkalmazott vagyok, egy érettségim van.
Olyan álmom van, hogy nyitok egy helyet, ahova a szülők betehetik a gyereküket játszani, míg nem tudják másra bízni. Olyan játszóház-féleség, sok-sok játékkal, bébiszitterkednék több gyereknek ìgy, esetleg alkalmazottam is lenne. Viszont a gyerekek szerintem együtt is jól eljátszanának míg a szülők "távol vannak", mi pedig figyelnénk rájuk. Ilyen gyermekmegörző...
Szerintem lenne rà igény, nekem is sokszor jól jött volna 1-2 óra énidő, vagy míg elintézem a dolgaim és közben tudni, hogy a gyerekem jó kezekben van és eljátszik. Úgy gondoltam bérelnék egy helységet a vàrosközpontban. Ezenkívül milyen képzettségre lenne szükségem? Bébiszitterkedés, dajka, vagy milyen hivatalos papír kéne, hogy vigyázhassak a gyerekekre legálisan? Illetve tudnam ezt simán KATA-s vállalkozóként csinálni?
"Szerintem lenne rà igény..."
Könnyen kiderítheted, FB-on megreklámozod az ismerőseid között és felméred az igényeket: "Gyermekfelügyeletet vállalok néhány órára!". Üzlethelyiség sem kell hozzá, ott a lakásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!