Mit csinálok rosszul, ha száz külföldi gyártócégnek e-mailt küldök árakat kérve és ebből három válaszol és azok is csak árnélküli katalógust küldenek?
Szerb, román és horvát cégeknek küldtem e-maileket. Semmi különöset nem írtam: "I hope this email finds you well. My name is ... I am a manager of ... firm.
I would like to inquire about your products, such as pricing, minimum quantity and services, e.g. if you provide dropshipping. Thank you!
Yours sincerely,"
Hagyd, reménytelen a kérdező. A felfogóképessége egyenlő a nullával.
"euros sepa utalás 20-30 euro"
Ez hogy jött neked ki?
“ euros sepa utalás 20-30 euro"
Ez hogy jött neked ki?”
Rendszeresen utalok és el tudom olvasni a kondíciós listát
“ Ami a felfogást illeti, bár a webtárhely 2 ezer, viszont erre rájön még a domain vásárlása is hogy ezt használni tudd, úgyhogy mellesleg ez a matekod se stimmel.”
Rackhost
"Mit csinálok rosszul, ha száz külföldi gyártócégnek e-mailt küldök árakat kérve és ebből három válaszol és azok is csak árnélküli katalógust küldenek?"
Mindent jól csinálsz! Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!