Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol tudom megnézni mikor...

Hol tudom megnézni mikor milyen rendezvény van az országban ?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy fix àlló büfém, de szeretnék rendezvényekre is járni .

Szeretnék venni egy mozgó büfét és azokra a napokra amikor van lehetőség rendezvényekre járni . (fesztivál, koncert, falunapok stb )

Engedélyem már megvan, a büfé kocsi jelölt is. A kérdés igazából az lenne, hogy egy egy rendezvényre vagy fesztiválra hogyan kerülhetek be ? Szervezőket kellene felkeresni ?

2023. máj. 15. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden esetben a rendezvény szervezőjével kell felvenni a kapcsolatot aki majd megmondja, hogy mehetsz e, mekkora terület áll rendelkezésedre és mennyi a helypénz amit kér. Kisebb rendezvényeken ez lehet 20-30 ezer/nap, nagyobb fesztiválokon egy jobb helyért akár 90-120 ezer/négyzetméter/nap.
2023. máj. 16. 10:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van de Per négyzetméter az szerintem túlzás . Számold ki, egy bufe kocsi 5/10nm, akkor napi 500k -1m?

Többiek mit mondanak ? Van tapasztalat?

2023. máj. 17. 06:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Kiszámolhatom neked szívesen, tapasztalatból mondtam. Tavaly Szlovákiában a Csallóközi vásáron például ami 4 napos és a környék legnagyobb rendezvénye naponta 3000€-t fizettünk a helyért a 4x2,5 méteres sátornak és a többiek sem úszták meg olcsóbban. Nemrég egy Komáromi több napos eseményen 1500€/nap volt a helybérlet. Tavaly Pozsonyban a LoveStream fesztiválon 2000€/nap. Mivel itt élünk az itteni árakból tudok csak kiindulni személyes tapasztalatokkal, de azért ilyenkor a többiektől halljuk, hogy ki mennyit fizet Magyarországon a helyért. Van hol olcsóbb, van ahol elképesztően drága. Ezért vagy muszáj mindent drágán adni ilyen helyeken és az átlag ember azt hiszi, hogy te 1000ft hasznot akarsz csinálni az amúgy 400ft-os üdítőn, pedig jó ha marad rajta 100-150 forintod miután minden költséget kifizettél.

Vannak már olyan helyek is nálunk, ahol a szervező megszabja, hogy minimum - maximum mennyiért adhatsz egy terméket. Pl. megmondja, hogy a 0,5l Coca Cola 4€ akkor az mindenkinél annyi kell legyen.

2023. máj. 17. 08:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Fel vehetem veled privatban a kontaktot?
2023. máj. 18. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Van valami weboldal "rendezvénynaptár" elnevezéssel, szerintem a gugli kihozza.
2023. máj. 19. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:

"A kérdés igazából az lenne, hogy egy egy rendezvényre vagy fesztiválra hogyan kerülhetek be ? Szervezőket kellene felkeresni ?"

Hát nem éppen...

A helyileg illetékes szervnél vagy a szervezőnél lehet pályázatot beadni ilyenekre!

Reméljük nyersz!

2023. máj. 19. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:

"Lehet igazad van de Per négyzetméter az szerintem túlzás . Számold ki, egy bufe kocsi 5/10nm, akkor napi 500k -1m?

Többiek mit mondanak ? Van tapasztalat?"

Sima területfoglalási Bp-n közmű nélkül 350 ft / nm / nap.

Én még ennyit tudok hozzáfűzni az előőző válaszomhoz.

2023. máj. 19. 09:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Max kiteszed a büfékocsidat a rendezvénnyel szembe, mert a rendezvényen már "közvetitett szolgáltatásként" fogják neked a helybérletet továbbszámlázni, valószinűleg vagy ötvenszeres áron...
2023. máj. 19. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!