Budapestiek! Van esély Karácsony Gergő főpolgármesteri újraválasztására?
Semleges, a város kicsit koszosabb, átadták a Blahát, dolgoznak azon, hogy kevesebb autó zúzzon keresztül a belvároson, fixen 1-1 testtel a bendőjében. Tarlós alatt hasonló volt az ütem, kicsit más irányokkal, de alapvetően pont ugyanilyen volt a városban lakni.
Az újraválasztás attól függ, hogy lesz-e ellenzéki alternatívája, mert amúgy a Fideszt simán cipőzi Budapesten. Ami nem túl meglepő, tekintve, hogy 13 éve úgy beszél róla a kormányzat, mint valami kelésről az ország testén, annak ellenére, hogy lassan a GDP felét itt termelik, meg itt lakik az összes parlamenti képviselőjük.
Mindenki tudja, hogy Dobrev lesz a DK jelöltje, őt akarják Gyurcsányék főpolgármesternek.
Az lesz a OGY választás főpróbája.
Karácsony meg nyugodtan indulhat mellette, ha valaki indítja.
Saját vállalkozás kategória? :D
Egyébként sajnos van, protest alapon megint nyerni fog, ha Feriék egyáltalán engedik elindulni.
Vannak jó kezdeményezések, de ezek Tarlós alatt is megvoltak. Leginkább az első ciklusában, de talán a második elején is, kb 2016-ig. Ő nem ideológiai alapon tolta ezeket, hanem józan belátás alapján. Ez meglátszott a minőségén is. Illetve a kerületi polgármesterek között is több volt a Fideszes. Én leginkább Budán vagyok járatos. Látványos a különbség sajnos. Ma már gyakorlatilag a XII. kerület az egyetlen, ahol ugyanolyan patika tisztaság van mint 5-6 éve a XI.-ben vagy az I.-ben is volt.
De hangsúlyozom, a lendület már nagyon kifogyott 2018 tájára, nem volt véletlen ez a sok váltás. "Saját" kerületben meg tudnám nevezni azt a 3-4 ügyet amibe konkrétan belebukott itt a Fidesz. Ha nem változtatnak az álláspontjukon, 2026-ban is bele fognak. Sajnos ez a fővárosi szintű eredményeket is befolyásolja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!