Egy átlagos burkoló mennyit keres tisztán egy hónap
alatt, vállalkozásban?
Figyelt kérdés
Én napi kb 70 ezret hallottam nemrég számla nélkül, szóval ebből még adó sem jön le. Az anyag költség meg gondolom a megbízó fizeti. Ebből kiindulva még húsz nappal is 1,4 millió,de legyen katás és akkor ebből lejön még 50 ezer. Ez nagyon jó szerintem. De olvastam 100 nap is könnyebb munkánál, ahol jobban lehet haladni, de a négyzetméter ár meg ugyan annyi.
A kérdés komoly, kérlek titeket csak valid adatokat írjatok.
Bónusz kérdés. Szerintetek meddig megy még ennyire az építőipar? Amíg az állam vissza nem vesz a támogatásokból?
Igen nekem is van ismerosomaki több irodahazat tervezett meg lakoparkot, de most már burkolo
2023. ápr. 16. 08:23
12/20 anonim válasza:
#11 hiába játszod az agyad, akkor is ez valóság. Egy átlag katás burkoló többszörösét keresi egy építészmérnöknek. És még a felelősség ossze sem hasonlítható. De az építkezésen lévő szakmunkás alkalmazottak is megkeresik minimum a építész fizetését. Nézd meg, hogy egy átlag fizetés mennyi egy építészmérnöknek. És utána kerdezd meg egy építkezésen dolgozó szakmunkás, hogy mennyit keres naponta. Azért kérdezd meg, mert ugyse lesz rendesen bejelntve a legtöbb, igy a statisztika náluk nem mérvadó. A mostani friss kutatás is egy vicc. Egy atlag kőműves elvileg bruttó 300 ezret keres :D Falun nem jönnének el ennyi nettóért sem szabolcs megyében.
2023. ápr. 16. 08:42
13/20 anonim válasza:
Terjesszétek csak hogy minden burkoló milliomos. Legalább sok ember elmegy annak és újra olcsó lesz a munkadíj.
2023. ápr. 16. 12:16
14/20 anonim válasza:
Nem minden burkoló milliomos. Viszont aki vállalkozásban csinálja az "könnyen" átlépheti az 1 millió nettót. De tudom, hogy ezt a sok egyetemet végzet egyénnek szar hallani, hogy a diplomájával soha nem fog annyit keresni, mint egy egyszerű burkoló.
2023. ápr. 16. 13:45
15/20 anonim válasza:
Több mint két milliót,
2023. ápr. 16. 13:53
16/20 anonim válasza:
Azt magyarázza már nekem el valaki, hogy akkor hova teszik a pénzt? Én ismerek multinál lévő felső vezetőket, olajmérnököt, meg pár diplomást, aki ténylegesen megkeresi a nettó 1-1,5 milliót. És jobban él mint a környezetemben lévő vállalkozók nagy része. Egyedül 2 vállalkozót tudok akik talán jobban élnek, de ők már olyanra nőtték magukat (már legalább 10 éve vállalkoznak), hogy saját emberei vannak, ők már nem nagyon dolgoznak fizikai munkát.
2023. ápr. 16. 14:00
17/20 anonim válasza:
Biztos van 1-2 vállalkozó aki nettóban minimális számlázással megkeresi a nettó 1 misit. Azt is eltudom képzelni, hogy van 1-2 aki akár 2-t is, de ezek nem egyedül dolgoznak és sokkal több munka mint csak burkolni.
Diplomás vagyok, nem szar hallani, ha valaki szakmunkával jól keres. Sőt örülök neki, csak a butaság terjeszését nem szeretem, mert itt GYK-n úgy állítják be, hogy minden szakmunkás mint nettó 800k-t keres.
Elhiszem, hogy 25-35 évesen nem probléma a napi fizikai munka de a szakmunkások nagy része nem gondolkodik hosszútávon, feketén dolgoznak, 40 évesen hirtelen kiesnek a munkából aztán megy jajveszékelés, nyugdíjnál meg, hogy ilyen nyugdíjból nem lehet megélni.
2023. ápr. 16. 16:03
18/20 anonim válasza:
Én építész vagyok, 5 év tapasztalattal, nettó 2000 Ft-ot keresek óránként.
Tavaly burkoltattuk a fürdőszobát, 2-en voltak itt, 3 napot dolgoztak és baráti áron 265.000 Ft-ot fizettünk.
Vízvezeték szerelő, egyedül volt, szintén 3 nap munka 250.000 Ft.
Csak azért az nem mindegy, hogy az kemény fizikai munka és még a WC-re se tudtak elmenni rendesen, én meg közben üldögélek a tiszta klímás irodában. Nekem bejelentett fizetésem van és (remélhetőleg) így lesz nyugdíjam, ők örülhetnek, ha egyáltalán megérik a nyugdíjas kort. Annyira azért nem cserélnék velük.
2023. ápr. 18. 18:51
19/20 anonim válasza:
az összes pénzt
2023. ápr. 25. 20:58
20/20 anonim válasza:
Jó sok itt a troll. Biztos az IT-sek,orvosok,cégvezetők mennek el burkolónak. :D Tudod kérdező, óriási a szakemberhiány és egyre kevesebben mennek szakmunkásképzőbe, mindenki gimibe-->Egyetemre akar menni. Amíg kevés a szakember, addig nyugodtan kérjenek el annyit, amennyit nem szégyelnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!