Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy átlagos burkoló mennyit...

Egy átlagos burkoló mennyit keres tisztán egy hónap alatt, vállalkozásban?

Figyelt kérdés

Én napi kb 70 ezret hallottam nemrég számla nélkül, szóval ebből még adó sem jön le. Az anyag költség meg gondolom a megbízó fizeti. Ebből kiindulva még húsz nappal is 1,4 millió,de legyen katás és akkor ebből lejön még 50 ezer. Ez nagyon jó szerintem. De olvastam 100 nap is könnyebb munkánál, ahol jobban lehet haladni, de a négyzetméter ár meg ugyan annyi.

A kérdés komoly, kérlek titeket csak valid adatokat írjatok.

Bónusz kérdés. Szerintetek meddig megy még ennyire az építőipar? Amíg az állam vissza nem vesz a támogatásokból?

2023. ápr. 15. 23:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Én most végzek pont burkolói képzést. Pontos összeget nem tudok, de kb 20-an vagyunk a csoportban abbol 5 diplomás (2 mérnök 1 közgazdász a másik kettőt nem tudom). Szóval biztos jól keres. Amit én hallottam, hogy 1 millió nettót elég biztosra meg lehet keresni, mivel folyamatosan van munka és amíg így lesz ez nem fog változni.
2023. ápr. 16. 00:00
 2/20 anonim ***** válasza:
53%
70 meg 100 ezer naponta? Szerencse, hogy magamnak is meg tudom oldani... Ennyi pénzért bazdki jobb elmenni kitanulni a szakmát, gyakorolni a saját házamon utána meg elkezdeni benne dolgozni. Beszarás. Felkapott sommelier szakmával nem kapok ennyit, ti meg retket kevertek és térdeltek a mocsokban... Mondjuk én se vagyok szegény, az igaz. :D
2023. ápr. 16. 00:11
 3/20 anonim ***** válasza:
55%

Hát számold ki , 7-8000 Ft négyzetmétere a burkolásnak ha nem több plusz fugazas plusz szegély. Tehát lazán 1300 forintért tesz arrébb egy lapot. Ha 10 percenként 1 lapot tesz le, ami extrém lassu tehát 10 percenkent 1 cigit is el kell szivnia, akkor 7800 Ft / óra

Ha ledolgozza a 8 órát megvan a 62 ezer forint.

21 nappal 1.3 millió. Tehát 10 percenkent 1 lap tempóval 1.3 millió.

5 percenként 1 lappal 2.6 millió, ami nem lehetetlen vállalkozás, én a teraszomat raktam újra, elég szép lett, kb 10 óra volt a munka mondjuk elfáradtam rendesen de majdnem 400e Ft ajánlatot kaptam rá, igy ebből kiindulva a napi 2-300 ezer forint teljesíthető.

2023. ápr. 16. 07:19
 4/20 A kérdező kommentje:
Én is magamnak raktam, mert hihetetlennek tartom, hogy ennyit elkérnek. Még a napi 70 ezret is sajnálom tőlük, nemhogy a 200-300 ezret.Viszont most gondolkodom, hogy elvégzek egy tanfolyamot és idővel vállalkozni, mert könnyebb ezt megtanulni ment elvégezni egy egyetemet.
2023. ápr. 16. 07:46
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
E is most járok burkoló tanfolyamra 10 én vagyunk 2 orvos 2 szenior programozó, 3 vezerigazgato van köztünk. Mind s pénz miatt lesznek burkolok. Olyan nettó 7-8 millo/go
2023. ápr. 16. 07:54
 6/20 anonim ***** válasza:
67%

Én is magamnak rakom. Rühellem az összes ilyen vállalkozót. Ilyen vastag bőrt az arcukon. Remélem bedől az egész építőipar. Érdekes módon a csok előtt 2-3 ezerért is tudtak burkolni, most meg 8 ezer alatt nem találsz. De ugyan ez a festő, kőműves, ács stb. Semelyik más területen nem nőttek ennyit a bérek. De az építőiparban is csak a szakmunkásoknak. Emellett meg folyamatosan menőznek, hogy ők mennyit keresnek.

Az embereket is sajnálom akiknek amúgy nem gazdagok, de muszáj kifizetniük, mert nem tudják maguknak megcsinálni.

2023. ápr. 16. 07:55
 7/20 A kérdező kommentje:
#5 ennek mi értelme van? Miért hihetetlen, hogy 1-1 mérnök vagy egyéb diplomás elmegy elvégezni egy szakmunkás képzést? Nézd meg, hogy egy átlag mérnök mennyit keres es akkor vesd össze ezekkel az adatokkal Én ugy tudom, hogy a villamosmérnökön és IT kívül, nem vezető pozícióban max 6-700 ezer nettó. Vállakozni meg nehezebb és jóval nagyobb felelősség, mint burkolni. Egy burkoló másfél milliót ezek szerint alsó hangon megkeres, de ha jó munkát es nem annyira hozzáértő embert fog ki, akkor 2 is meglehett.
2023. ápr. 16. 08:01
 8/20 anonim ***** válasza:
39%

De hozzá tenném a laminált parkettazast. Tisztabb kényelmesebb, én megvettem mindent hozzá akkus dekooir fűrész, egy gérvágó de ahhoz kellett egy korong ami laminaltat szépen vág és egy szogbelovo. ennyi összesen , napi 30-40 négyzetméter lemegy lazán , tehát a napi 200e Ft megoldhato de nem leszel koszos. Az ajtó ki be szerelés is ilyen, de csak beltéri, 30-40 perc / ajtó egy embernek kényelmesen és már 30 ezerért rakják. ha orankent pihen és 7 óra az effektív meló , 210e Ft, ehhez maximum 2 doboz purhab megy el az 6000 Ft.

És lehet gyorsabban csinálni de én raertem, hova siessek.

2023. ápr. 16. 08:07
 9/20 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk amikor az irodahazt epitettek a burkolok több mint háromszor annyit kerestek mint aki az egészet tervezte
2023. ápr. 16. 08:18
 10/20 anonim ***** válasza:
55%
#9 Ezért képzik át magukat inkább burkolónak.
2023. ápr. 16. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!