Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyéni vállalkozóként külföldö...

Egyéni vállalkozóként külföldön munkavallás?

Figyelt kérdés

Szüleim külföldön élnek, én jelenleg itthon vagyok egyéni vállakozó, általányadózó.

Építőipari kivitelezésekkel foglalkozom.

Felmerült az ötlet ha kinnt vállalnék hivatalosan munkát, milyen kritériumoknak kell megfelelni, hogy egyéni vállalkozóként hivatalosan tudjak számlázni külföldön?

Sajnos annyi önerőm nincs most, hogy Kft-t nyissak.

2023. márc. 2. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Igen, mindennel rendelkezem itthon, ami szükséges lehet. Vannak szerződéseim, amik jelenleg is folyamatosan teljesítés alatt vannak."

Te nem tudod értelmezni, amit itt írnak az emberek. Német nyelvű írásbeli szerződéseket kell kötnöd a kinti munkáidra. Ilyenekkel rendelkezel? Vagy hogyan képzelted a kinti munkát? Faterod ugyanígy építőiparban dolgozik, vagy mit csinál? Valahogy nagyon elengedte a kezedet, de valószínűleg azért, mert értetlen vagy és mész a saját fejed után, neki meg már a hócipője tele lehet veled.

2023. márc. 4. 18:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Tudod mit.. köszi a tippet a német nyelvű szerződésre, igazán hasznos volt.
2023. márc. 4. 19:26
 13/14 anonim ***** válasza:

"Szüleim külföldön élnek, én jelenleg itthon vagyok egyéni vállakozó, általányadózó."

Nincs neked semmilyen vállalkozásod. Főleg építőipari. Semmi fogalmad nincs az építőiparról.

2023. márc. 4. 19:29
 14/14 A kérdező kommentje:
😭😭😭😭
2023. márc. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!