Kifőzde nyitás kb mennyibe kerül, és mennyi idő?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
HACCP. Milliók, ha legálisan akarod csinálni.
Sosem termelné ki a befektetést.
Feketén meg most is csinálhatod. Ha egyáltalán bármi igény lenne rá.
"Vannak, akik normális ebédért inkább fizetnének kicsit többet."
Vannak? Hányan? És mennyit fizetnének érte? Azért mert kettő emberrel beszéltél és azt mondták, hogy fizetnének érte többet, még nem jelenti azt, hogy lennének annyian, hogy neked megérje.
A másik, hogy lehet, hogy azt képzeled, hogy te vagy a feleséged jobban főtök, mint az üzemi konyhán, de teljesen más dolog idegenekre főzni, mint a saját családodra. 30 ember, 30 féle ízlés. Nem lehet mindenkinek megfelelni.
Ha pedig valami ételmérgezés lesz, milliós büntetést kaphatsz a nyakadba. Úgyhogy elképzelni azt, hogy te majd sokkal jobban csinálod, mint egy felszerelt és évtizedes múlttal rendelkező üzemi konyha, ez nagy tévedés. Gondolom semmi vendéglátós múltad nincs, csak fantáziálsz.
Ha lenne vendéglátós múltad, akkor tudnád, hogy miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!