Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan állítsam ki a számlám...

Hogyan állítsam ki a számlám teljesítési igazolás alpján?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most állítom ki első számlám egy adott hónapról. Szolgáltatást nyújtok és havi elszámolásban vagyok. Na most a következő hónap 13-án kaptam meg a teljesítési igazolást, amelyen szerepel, hogy elsejétől- hónap utolsó napjáig a munkát elvégeztem. Viszont a TIG-en 13-a, a dokumentum kiállításának napja szerepel.

Kérdésem az lenne, melyik dátumot tüntessem fel a számlán teljesítési dátumnak? A tárgyhó utolsó napját vagy a TIG kiállításának dátumát?

Szerződésemben az szerepel elszámolás teljesítési igazolás alapján.

2023. febr. 14. 19:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a megrendelődet, mit akar mert van rá főszabály hogy hány nap eltérés lehet. Én a tárgyhó utolsó napját írnám be, aztán nem érdekelne mikor állítja ki a megrendelő a telj. igazolást, igazából a lényeg hogy utaljon. A telj. igazolást nem is látja a nav, csak egy jogkövetési vizsgálaton kéri be max.
2023. febr. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!