Teljesítés igazolásra melyik dátumot kell írni?
Hűha. Nálunk a munkahelyen a számlát szokták hamarabb kiállítani, ezért vagyok már megzavarodva a dàtumokkal.
Félek akkor nem jól dátumoztam le a teljesítési igazolást. :(
Nem a számla utáni a dátum.
Ugye ráírjuk a számlára, hogy "teljesítés dàtuma" (ami a munka befejezésének napja), illetve a számla kiállításának napja. Ez a két dàtum nem mindig egyezik meg. Ezért nem tudom melyik a teljesítési igazolás dátuma.
Jó. Látom nem értjük egymást.
Nem a teljesítés igazolás dátuma van a számlán, hanem a TELJESÍTÉS DÁTUMA. A szamlazz.hu-t használjuk. Vagy hogy írjam le?
A teljesítés igazoláson a teljesítés dátuma van, vagyis jellemzően a munka befejezésének napja.
A teljesítés igazolás alapján állítják ki általában a számlát, ezért van rajta a teljesítés dátuma, ami megegyezik a tig dátumával.
A számla kiállítása általában nem történik meg a teljesítés napján (korábban semmiképpen), így a számla kiállítási dátuma szinte mindig későbbi időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!