Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Autósboltot nyithatok autószer...

Autósboltot nyithatok autószerelő végzettség nélkül? (gumiszerelős végzettségem megvan)

Figyelt kérdés

Általános alkatrészek, akksik, spray-k, festékek, egyéb felszerelés lenne a termékkínálat, meg szerszámok.

Kell egyáltalán ehhez végzettség?

2023. jan. 24. 12:48
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Gombócot nyelni is csak addig lehet már ameddig bír az ember tükörbenézni...
2023. febr. 2. 14:03
 22/29 A kérdező kommentje:

Vagy nézd meg mondjuk a hülye kereskedelmi multikat is...

Meglett felnőtt emberek, családanyák / családapák ki kell kéretzkedjenek a "főnöktől" wcre, mint az oviba, meg percre mérik nekik, hogy mennyi ideig ebédelhetnek...

2023. febr. 2. 14:13
 23/29 anonim ***** válasza:
49%

"Amikor nem vagy éppen bent mert szabadnapos vagy úgyis összefüstölnek mindent, aztán ülhetsz benne egész nap!"

Mit dolgozol jelenleg, kérdező, ahol ilyen kollégák vannak?

2023. febr. 2. 14:29
 24/29 A kérdező kommentje:

Irodába (irodakonténer) voltam portás / egyéb adminisztrátor javarész egyedüliként. De otthagytam már tavaly, bejelentették, hogy nem lesz emelés, és csökkentika szerződésben a munkaidőt és a bruttó bejelentést is, de ettől még számítsunk ara, hogy ugyanúgy kell majd járni dolgozni.

Ez még egy dolog, de meguntam már, azt a mocskot, hogy senki sem takarít maga után csak én, a klíma okádja a port meg a füstöt, ha én nem pucolom ki, a kapcsolók, gombok ragadnak, az ablakon nem lehet kilátni már!

Egyedül a wc volt úgy ahogy rendbe, de a hűtő is kataszrtrófa volt sokszor.

Bemegyek dolgozni tiszta frissen mosott ruhába, és úgy jövök haza mint aki a kocsmába járt!

Savanyú büdös bent minden, a székektől a gatyája büdös lesz az embernek! 15 éves székek vannak, a linóleum alatt rohad a padló, nyáron vannak bogarak is...

2023. febr. 2. 14:36
 25/29 A kérdező kommentje:

Nyáron még egy dolog, mert nyitva lehet ajtó ablak akár egész nap és szellőzik, de télen ezt nem lehet eljátszani, mert belefagy az ember!

Már nem győztem illatgyertyázni sokszor, és még úgyis gusztustaln volt már, aztán ez a céges "megszorítás" volt az utolsó csepp a pohárba..

Úgy voltam vele, hogy akkor már be se megyek ünnepekre, inkább a családdal töltöm az egész decembert, mert legtöbbjüknél már 15.-e felé leállás van és kezdés január 5.-én...

2023. febr. 2. 14:51
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Ha mindig mindenki szembe jön veled az autópályán, akkor elképzelhető hogy te haladsz rossz irányba.

Ha érted.............. ;)

2023. febr. 2. 15:00
 27/29 A kérdező kommentje:
Szerintem jó irányba haladok, eddig haladtam pontosabban nem haladtam, csak egy zsákutcába topogtam évekig...
2023. febr. 2. 15:02
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kinézted már a helyiséget hozzá, legalább a kerület, környék megvan, hogy hol szeretnéd nyitni? Pénzt mennyit tudtál összerakni a kezdeti befektetéshez a keresetedből család mellett? Ha sokat, akkor célszerűbb a meló mellett maradnod, mert eddig igen jól kereshettél és kár feladni a biztosat a bizonytalanért. Ha keveset, vagy semmit, akkor meg miben reménykedsz, hogy majd valaki megszán és alád tol egy üzletet árukészlettel?
2023. febr. 2. 15:38
 29/29 anonim ***** válasza:

11# Azért ők is elkezdték valahogy nem?

Ők már tudnak valamit. De amikor nyitottak nem tudtak semmit. Most már tudják.

A kérdező pontosan ott tart most ahol ők tartottak akkor. És ott fog tartani 30 év múlva mint az 55+os bácsika ma, vagy feljebb.

Kérdező én drukkolok neked, ha ezt akarod csinálni, vágj bele, nem lesz könnyű de ha ügyes vagy menni fog.

2023. márc. 24. 22:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!