Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Nyithatok egy póker/blackjack...

Nyithatok egy póker/blackjack klubot itthon csak úgy? Mi kell hozzá, vagy csak a kaszinók élhetnek ezekkel a privilégiumokkal, hogy ezt a szolgáltatást nyújtják?

Figyelt kérdés
Csak felmerült bennem a kérdés, hogy van e lehetőség egy ilyen kisebb létesítmény nyitására. Én úgy képzeltem el, hogy mondjuk egy kulturáltabb pub-ban. Azon belül is egy elkülönített helyen a belépés vagy díjmentes vagy díj ellenében lenne, és nem nagy ipari tevékenység menne, hanem 4-5 asztal, póker és blackjack. Nyilván kellene ügyelni a biztonságra szóval kamerák és biztonsági őrök meg a képzett személyzet. Nem lenne 24 órás hanem csak este pl 8tól éjjfélig vagy hajnali kettőig, így nem is kellene annyi váltóember az asztalokhoz. Nagyon sok magyar van aki szívesen játszana szerintem csak nem teheti meg mert nincs akkora kerete illetve a kaszinók konstans tele vannak külföldiekkel akik hatalmas összegekkel játszanak ez az ötlet viszont segítene ezen és itt inkább kisebb tétes játékok lennének de ha van igény akkor persze mehetne nagyban is. És szerintem turisták szempontjából sem lenne utolsó tuti tetszene nekik is egy ilyen ötlet. Van ilyenre lehetőség vagy tiltja a törvény?
2023. jan. 6. 16:56
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Lassú kiszolgálás, bunkó személyzet, nem megfelelően elkészített steakek, ezt kértem de azt kaptam, nincs reklamáció ... de ezeknek a nagy része szerintem csak valami sértődött majom aki kiszínezte kicsit a történetet. Sok embert elhallgattam miközben részegedtek lefelé a pultnál :"D. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, meg én olyan vagyok, hogy magamnak nézem meg és nem ítélem meg a helyet úgy hogy nem voltam még ott.

Én a Lancelotba szoktam járni társasággal, na ők nagyon jók.

2023. jan. 12. 21:50
 32/37 anonim ***** válasza:

Ja, részeg vendégtől hallottad? Az más. Nekik mindig igazuk van. 😂

Régen mindennapos vendég voltam a stexben, egy időben félig-meddig az irodám volt, amikor Pesten laktam. Ha az a pénz most itt lenne a zsebemben, amit ott hagytam... Ja, hülye vagyok, be se férne a zsebembe. 😂

2023. jan. 12. 22:11
 33/37 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom azért nem hiába vannak ilyen jó értékelései mapsen. Meghoztad a kedvem hozzá.
2023. jan. 12. 22:39
 34/37 anonim ***** válasza:
Nagy, tágas, barátságos hely, könnyen elérhető útvonalon van a turisztnak.
2023. jan. 12. 22:42
 35/37 anonim ***** válasza:
És mennyi lenne a rake?
2023. febr. 16. 07:23
 36/37 anonim ***** válasza:

Nyithatsz, csak ne így...

[link]

2023. febr. 16. 15:48
 37/37 anonim ***** válasza:

Na kérdező, beindult a magyar las vegas?

Szerencsejátékoknak leáldozott. Más függősége van a fiataloknak, pénzük meg nincs hogy ilyenekre elszórják.

dec. 5. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!