Teljes bónuszom pénzé válik majd az Unibet nevű sportfogadó oldaoln?
Figyelt kérdés
Tehát mint észrevettem bónusszal játszok,előző pénzbefizetésemnél kaptam bónuszt(3000ft befizetés,1500 bónusz járt mellé), és jelzi hogy hány %-nál tart a "bónusz forgatásom", tehát ha elérem a 100%ot, akkor tegyük fel lesz 10ezer forintom az unibet számlán, akkor azt fixen meg kapom és ki is tudom utalni saját bankszámlámra?
Vagy kevesebb összeget kapok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
#fogadás #sport #kifizetés #nyeremény #kaszinó #sportfogadás #befizetés #blackjack #bet365 #roulette
2018. jan. 4. 00:10
1/11 anonim válasza:
...ha teljesíted a feltételeket...
2/11 anonim válasza:
A proli reménykedik az aprópénzen 😀
3/11 A kérdező kommentje:
attól még hogy a te életed szerencsétlen nem kell mást leprolizni
2018. jan. 4. 09:45
4/11 anonim válasza:
Az enyém szerencsétlen? Nézd már meg a kérdésed :D:D
5/11 A kérdező kommentje:
normális kérdés
ja h apuci neked kinyalja a segged és telenyom lóvéval az más persze
2018. jan. 4. 13:46
6/11 anonim válasza:
Nem, én normális pénzt keresek :D
7/11 anonim válasza:
Te meg még az aprópénzedet is eljátszod. Játékszenvedély :D
8/11 anonim válasza:
Igen, ha megforgattad a bónuszt akkor az abból származó nyeremény és a bónusz összege is kivehető lesz. Sikerült?
9/11 anonim válasza:
Igen, valszeg sikerült neki. Már a Bahamákon van :D
10/11 anonim válasza:
Valószinüleg azért nem válaszol,igen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!