Pékséget hogyan tudunk nyitni? A többi lent.
Én vendéglátóiparit végeztem. A társam pék. Lehetőségünk lenne bérelni egy kis helyiséget,ami nem régen melegkonyhás étkezde volt.
Milyen engedélyek kellenek ahhoz,hogy mi ott süssünk saját készítésű süteményeket,amit én nappal árulnék?
egy kis helyiséget?mekkora kis helyiséget?ugye azt tudod,hogy a pékség nem kis helyiségbe való:) remélem van azért kb 100nm:)
mi kell?a pék oké, azzal pár nyithattok,ahogy én tudom.
nagyon sokminden kell, én nem ragozom a szót,mert ha beírod googlebe,hogy na midnegy linkelek inkább...:
figyelni kell az antsz-re, tűzoltóság, kell egy f@sza marketing, isteni ötletek,nem elcsépelt jajj süssünk egy kenyeret-egy féle péksütit és kész (ez elég végletes példa volt)...én épp most csinálok kávéházat...29 milliós tőkével...csak a berendezésre elment 15 úgy,hogy kaptuk a nagyobb berendezési tárgyakat a bérleti díjhoz...így számolj...
Köszönöm,hogy válaszoltál nekem,de sajnos sok akadályba ütköztünk. Lemondtunk róla. :(
Kedves vagy !!
Van jó pultosod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!