Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Pékséget hogyan tudunk nyitni?...

Pékséget hogyan tudunk nyitni? A többi lent.

Figyelt kérdés

Én vendéglátóiparit végeztem. A társam pék. Lehetőségünk lenne bérelni egy kis helyiséget,ami nem régen melegkonyhás étkezde volt.

Milyen engedélyek kellenek ahhoz,hogy mi ott süssünk saját készítésű süteményeket,amit én nappal árulnék?

2010. okt. 1. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:

egy kis helyiséget?mekkora kis helyiséget?ugye azt tudod,hogy a pékség nem kis helyiségbe való:) remélem van azért kb 100nm:)

mi kell?a pék oké, azzal pár nyithattok,ahogy én tudom.

nagyon sokminden kell, én nem ragozom a szót,mert ha beírod googlebe,hogy na midnegy linkelek inkább...:

[link]

figyelni kell az antsz-re, tűzoltóság, kell egy f@sza marketing, isteni ötletek,nem elcsépelt jajj süssünk egy kenyeret-egy féle péksütit és kész (ez elég végletes példa volt)...én épp most csinálok kávéházat...29 milliós tőkével...csak a berendezésre elment 15 úgy,hogy kaptuk a nagyobb berendezési tárgyakat a bérleti díjhoz...így számolj...

2010. okt. 11. 03:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy válaszoltál nekem,de sajnos sok akadályba ütköztünk. Lemondtunk róla. :(

Kedves vagy !!

Van jó pultosod? :)

2010. okt. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!