Onlyfansen hogy lehet befutni és mennyit lehet vele keresni?
Ismerek olyat aki 12 misit akasztott le az elozo evben
10-20k kovetoje van
Ja es kiskoraban meg fiu volt:D szegeny kovetoi, szerintem a 90%uk nem is tudja, annyira retusalva van a kep
En meg olyat ismerek aki gyonyoru lany, rengeteg idot tesz bele, es meg nem volt olyan honap ahol 100knal tobb jott volna be.
Kesoi csatlakozoknak kb eselye sincs, tultelitett a piac, es veges a kereslet.
Twitter/Insta/Reddit/Tiktok/Telegram
Amit soha ne csinálj, hogy fizetsz oldalaknak, hogy promózzanak. Én is naív voltam haha😄
Viszont nem egyszerű, a napi képernyőidőm az elején 10-12 óra volt. Eltelt 3 hónap, de ígyis megvan az 5-6 óra, mert még nem futottam be annyira😄 Meg nekem nehezebb is, mert arc nélkül megyek. Max álarcban.
3 hónapja csinálom, összesen eddig 1500$ jött össze. Most Novemberben 560$ eddig. Nehéz, de ha ügyes vagy/érdekes/különleges és ráhangolódsz a feliratkozóidra akkor sokat össze tudsz szedni velük. Én szerencsére eddig kifogtam az értelmiségi réteget, bár még csak 45-en vagyunk☺️ Hajrá
4es vagyok.
Hülyeséget írtam, ebben a hónapban (november) már 680$nál járok☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!