Onlyfans-en kell adózni?
Most olvastam utána, hogy adózni szoktak. De hogyan? Bemennek valahova ahol elintézik, hogy saját vállalkozás az Of. ?
Nem értem teljesen az egészet.
Én azt hittem csak annyi az egész, hogy feltöltöm a képet aztán helló. Hogy működik ez?
Jobb ha megtanulod kérdező hogy minden jovedelem adokoteles. Jovedelem az, amit valamilyen munkaval rendszeresen keresel. Legyen az fizikiai vagy epp kepek eladasa.
Kivétel a sajat ingosagaid eladása evi 600kig
És aki nem adózik? Hogy derül ki?
Szerintem a rosszlányok se adóznak
Mivel a vállalkozóknak nem kell teszor számot választaniuk, ezért igazából mindegy is.
Egyéni vállalkozó ÖVTJ kódot választ, ahol amúgy van konkrétan szexuális szolgáltatás is többek között (rosszlanyokos lányok ezt (is) választják általában), de e mellett más, előadóművészettel kapcsolatos tevékenységeket is fel szoktunk venni.
Aki meg társas vállalkozóként csinálja, ő TEÁOR kódot választ, kb ugyanazt tudom mondani, mint az előző bekezdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!